Akaan kaupunkikehitystoimi hakee kaavasuunnittelijaa - Akaan kaupunki

Akaan kaupunkikehitystoimi hakee kaavasuunnittelijaa

Kaupunkikehitystoimeen haetaan kaavasuunnittelijaa. Oletko ammattikorkeakoulusta / korkeakoulusta valmistunut kaavoitusalan osaaja? Nyt sinulle tarjolla vakituinen työ Akaan kaupunkikehityksen toimialalta.

Kaavasuunnittelijana pääset monipuolisiin tehtäviin luomaan nopeasti kehittyvää tulevaisuuden Akaata.

Kaavasuunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on asemakaavojen laatiminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelu. Työhön kuuluu myös asioiden valmistelua päätöksentekoa varten. Tehtävä voi sisältää myös rakentamistapaohjeiden laatimista, kaupunkikuvallisia arviointeja ja rakennussuojelukysymyksiä. Tehtäväkuvaan voidaan liittää myös yleiskaavoitukseen, asemakaavojen ajanmukaisuuden arviointiin, ajantasa-asemakaavan ylläpitoon ja kaavatalouteen liittyviä tehtäviä.

Tehtäväkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Kuntarekryn sivuilta voit lukea lisää toimesta, tai pääset jättämään työhakemuksesi tästä linkistä

Hakemukset voi toimittaa perjantaihin 26.11.2021 kello 15.00 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässä Kuntarekryn kautta tai sähköpostilla osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi 

Lisätietoa tehtävästä antavat kaupunkikehitysjohtaja Lasse Silvan, 040 335 3207 lasse.silvan@akaa.fi ja kaavasuunnittelija Niina Järvinen, 040 335 3208, niina.jarvinen@akaa.fi.

Voit myös lukea lisää kaavoituksen sivuilta