AiKAA ELÄÄ – TONTTEJA NYT MYYNNISSÄ!

Tonttikampanja kevät 2021

Akaa toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Akaa-elämysten pariin! Varaa, vuokraa tai osta tontti Akaasta 26.2.-30.6.2021 - SAAT ILMAISEN PALJUN KAUPAN PÄÄLLE!

Tutustu myynnissä oleviin tonttialueisiin ja lähetä yhteystietosi. Saat ajantasaisen tiedon vapaana olevista tonteista.

TUTUSTU TONTTEIHIN

Akaa on 16 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaan parhailla sijainneilla! Olemme vetovoimainen kunta eikä ihme: palvelut toimii, luonto on läsnä ja yhteydet muuhun Suomeen kulkevat kätevästi raiteilla. Lisäksi paljon uutta on rakenteilla parasta aikaa.

Kasvamme parhaillaan moneen suuntaan, ja omakotitalojen tonttimyynti käy kuumimmillaan. Parhaat tontit viedään päältä – joten ole nopea ja löydä oma pesäpaikkasi Akaasta. Tonttikampanjaan liittyvä paljutarjous on voimassa 26.2.-30.6.2021 varattuihin, vuokrattuihin tai ostettuihin tontteihin. Palju toimitetaan, kun talon käyttöönottotarkastus on tehty. Kampanja ei koske aiemmin hankittuja tontteja.

Jaa ystävälle

Lasten kanssa on niin helppo ja hyvä olla. Koko yhteisö osallistuu kasvattamiseen. Akaasta on erinomaiset yhteydet niin junalla kuin autollakin Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Reilu 7 vuotta ollaan viihdytty, en muuttaisi pois.
–Tuuli Talvitie

Akaan kartta, johon on merkitty tonttialueet ja muita tärkeitä kohteita, kuten päiväkodit ja koulut.

Tonttialueet

Uusikylä

Uusi omakotitaloalue rauhallisella sijainnilla palveluiden vieressä. Erityisesti lapsiperheiden suosiossa.  Jo reilusti rakentunut.

Parhaat puolet:

• Kuusikankaan upeat ulkoilumaastot, lenkkipolut ja laavut.
  • Alueella oma leikkipuisto.
  • Päiväkoti 1,5 km ja alakoulu 2 km.
  • Juna-asemalle 2 km.
  • Akaan Toijalan keskustan palvelut vieressä.
  • Hinnat: alk.  17 714 €
  • Tonttikoot: 1563 m² asti ja
  • Tonttikartta Rajamaantie
  • Tonttikartta Tanhuanraitti

Mies kaataa termospullosta kuumaa juotavaa kuksaan Tipurin asuinalueella kauniina pakkaspäivänä.

Hukari II

Luonnon rauhaa ja yhteisöllistä tekemistä Akaan Viialan lähipalveluiden äärellä.  Vieressä metsää sekä joki uintiin ja veneilyyn.

Parhaat puolet:

• Rakentumassa upouusi yhtenäiskoulu ja liikuntahalli.
  • Lähellä laavu, lähimetsät ja Akaan Viialan keskustan palvelut.
  • Nopea yhteys 9-tielle ja Helsinki-Tampere –moottoritielle.
  • Päiväkotiin 1 km, Viialan yhtenäiskoululle 3 km
  • Valokuituverkko rakennettuna.
  • Hinnat: alk.  15 252 €
  • Tonttikoot: 1187 m² asti
  • Tonttikartta Hukari

Männikkö

Uudella asuinalueella loistoyhteydet sekä junalle että autoilijalle. Tarjolla kauniita rinne- ja peltotontteja, joista näkymät avautuvat upeasti länteen.

Parhaat puolet:

• Suora yhteys 9-tielle, lähijunaseisake 2 km päässä.
  • Viialan yhtenäiskoulu vain 1 km.
  • Rakentumassa 1 km päähän upouusi yhtenäiskoulu ja liikuntahalli
  • Turvalliset kävelytiet
  • Hinnat: alk.  11 923 €
  • Tonttikoot: 1988 m² asti
  • Tonttikartta Männikkö

Tipuri

Luonnonläheinen asuinalue Akaan Kylmäkoskella, Jalanti-järven läheisyydessä. Harvinaisia tontteja, joita yleensä kaavoitetaan vapaa-ajan asumiseen.

• Kauniit maalaismaisemat.
  • Kävelymatkan päässä lenkkimaastot, järvi, uimaranta ja leikkipuisto.
  • Oma kyläyhdistys, joka tuo yhdessä tekemistä ympäri vuoden
  • 9-tielle hetkessä
  • Kouluun 3,5 km ja päiväkotiin 4,5 km.
  • Hinnat: alk.  16 390 €
  • Tonttikoot: 1960 m² asti
  • Tonttikartta Tipuri

Akaa-elämyksiä asukkaalle:

• Edulliset ja luonnonläheiset tontit
  • Liikuntamahdollisuudet ja luonto alkavat ovelta
  • Kyläyhteisön tunnelmaa
  • Palvelut pelaavat nopeasti
  • Loistavat yhteydet Tampereelle ja Helsinkiin: lähijuna Tampereelle vartissa!
  • Lähiruokaa pellolta pöytään
  • Aktiivista harrastus- ja seuratoimintaa
  • Paljon uutta: rakenteilla uusi koulu ja liikuntahalli, Toijalan sataman uudistus…
  • Vuotuinen Paljujen yö -tapahtuma! (ei toteudu 2021)

Ajantasaiset tiedot vapaista tonteista sekä vastaukset kysymyksiisi saat lähettämällä yhteystietosi. Järjestämme halutessasi henkilökohtaisen tonttiesittelyn.

Akaassa on parasta asua, sillä suuret kaupungit ovat suoran tien päässä. Liikkuminen Turkuun, Hämeenlinnaan, Helsinkiin tai Tampereelle käy kätevästi junalla. Saan asua maalla kaupungissa, jossa on luonnon tarjoamat vaihtoehdot harrastamiseen ympäri vuoden, sekä kaupungin tarjoamat liikuntapalvelut jokaisessa taajamassa. Yhteisöllisyys ja viihtyvyys vetävät puoleensa kauempaakin.
-Petra Kinnunen

Tontin etsijän lomake

Lähetä yhteystietosi ja toiveesi tontista, niin olemme sinuun yhteydessä vapaana olevien vaihtoehtojen osalta.
  • Kerro tässä toiveesi tontille. Niitä voivat olla esimerkiksi tontin koko, sijainti, rakennusoikeus, hinta, tai jokin muu toive.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Haluatko hyödyntää tonttikampanjan? Kerro kiinnostuksesi. Kampanjaetu koskee Akaan kaupungilta 30.6.2021 mennessä ostettuja ja varattuja uusia tontteja. Palju toimitetaan tontille rakentamisvaiheessa.

Akaassa ihmiset ovat avoimia ja lämpimiä. Aina kun jotain järjestetään, ihmiset lähtevät joukolla mukaan. Asukkaana ja yrittäjänä olen aina saanut apua, kun olen sitä tarvinnut. Asuminen on edullista: Akaasta saa omakotitalon samalla hinnalla kuin kaksion Tampereelta.
-K-kauppias Niko Nylund