TONTTEJA NYT MYYNNISSÄ! - Akaan kaupunki

Tontti Akaasta

Löydä unelmien tontti Akaasta

Akaa toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Akaa-elämysten pariin!

Tutustu myynnissä oleviin tonttialueisiin ja lähetä yhteystietosi. Saat ajantasaisen tiedon vapaana olevista tonteista.

TUTUSTU TONTTEIHIN

Akaa on 16 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaan parhailla sijainneilla! Olemme vetovoimainen kunta eikä ihme: palvelut toimii, luonto on läsnä ja yhteydet muuhun Suomeen kulkevat kätevästi raiteilla. Lisäksi paljon uutta on rakenteilla parasta aikaa.

Meillä on väljiä ja edullisia tontteja loistoyhteyksien päässä. Varaa oma tonttisi Akaasta!

Rakennamme taloa Uuteenkylään. Yhteistyö kaupungin kanssa on ollut ollut sujuvaa, ja kaikkiin kysymyksiin on saanut vastauksen. Asiointi onnistuu kätevästi sähköisen Lupapisteen kautta. Rakennusluvan saimme nopeasti kahdessa päivässä.
– Milla ja Jukka

Akaan kartta, johon on merkitty tonttialueet ja muita tärkeitä kohteita, kuten päiväkodit ja koulut.

Tonttialueet

Perhe kaivinkoneen edustalla uudella tontillaan Uusikylässä

Uusikylä

Uusi omakotitaloalue rauhallisella sijainnilla palveluiden vieressä. Erityisesti lapsiperheiden suosiossa.  Jo reilusti rakentunut.

Parhaat puolet:

• Kuusikankaan upeat ulkoilumaastot, lenkkipolut ja laavut.
  • Alueella oma leikkipuisto.
  • Päiväkoti 1,5 km ja alakoulu 2 km.
  • Juna-asemalle 2 km.
  • Akaan Toijalan keskustan palvelut vieressä.
  • Valmius valokuituun
  • Hinnat: alk.  17 714 €
  • Tonttikoot: 1563 m² asti
  • Tonttikartta Rajamaantie
  • Tonttikartta Tanhuanraitti

Hukarin alueen kaunista vihreää luontoa ja vesistö

Hukari II

Luonnon rauhaa ja yhteisöllistä tekemistä Akaan Viialan lähipalveluiden äärellä.  Vieressä metsää sekä joki uintiin ja veneilyyn.

Parhaat puolet:

• Rakentumassa upouusi yhtenäiskoulu ja liikuntahalli.
  • Lähellä laavu, lähimetsät ja Akaan Viialan keskustan palvelut.
  • Nopea yhteys 9-tielle ja Helsinki-Tampere –moottoritielle.
  • Päiväkotiin 1 km, Viialan yhtenäiskoululle 3 km
  • Valokuituverkko rakennettuna.
  • Hinnat: alk.  15 252 €
  • Tonttikoot: 1187 m² asti
  • Tonttikartta Hukari

Tipurin alueen ilmakuva keväällä

Tipuri

Luonnonläheinen asuinalue Akaan Kylmäkoskella, Jalanti-järven läheisyydessä. Harvinaisia tontteja, joita yleensä kaavoitetaan vapaa-ajan asumiseen.

• Kauniit maalaismaisemat.
  • Kävelymatkan päässä lenkkimaastot, järvi, uimaranta ja leikkipuisto.
  • Oma kyläyhdistys, joka tuo yhdessä tekemistä ympäri vuoden
  • 9-tielle hetkessä
  • Kouluun 3,5 km ja päiväkotiin 4,5 km.
  • Valmius valokuituun
  • Hinnat: alk.  16 390 €
  • Tonttikoot: 1960 m² asti
  • Tonttikartta Tipuri

Lasten kanssa on niin helppo ja hyvä olla. Koko yhteisö osallistuu kasvattamiseen. Akaasta on erinomaiset yhteydet niin junalla kuin autollakin Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Reilu 7 vuotta ollaan viihdytty, en muuttaisi pois.
–Tuuli Talvitie

Akaa-elämyksiä asukkaalle:

• Edulliset ja luonnonläheiset tontit
  • Liikuntamahdollisuudet ja luonto alkavat ovelta
  • Kyläyhteisön tunnelmaa
  • Palvelut pelaavat nopeasti
  • Loistavat yhteydet Tampereelle ja Helsinkiin: lähijuna Tampereelle vartissa!
  • Lähiruokaa pellolta pöytään
  • Aktiivista harrastus- ja seuratoimintaa
  • Paljon uutta: rakenteilla uusi koulu ja liikuntahalli, Toijalan sataman uudistus –  upouusi vesipuisto (avattu kesäksi 2021)!
  • Vuotuinen Paljujen yö -tapahtuma! (ei toteudu 2021)

Ajantasaiset tiedot vapaista tonteista sekä vastaukset kysymyksiisi saat lähettämällä yhteystietosi. Järjestämme halutessasi henkilökohtaisen tonttiesittelyn.

tyttö roikkuu vesipuiston radalla

Akaassa on parasta asua, sillä suuret kaupungit ovat suoran tien päässä. Liikkuminen Turkuun, Hämeenlinnaan, Helsinkiin tai Tampereelle käy kätevästi junalla. Saan asua maalla kaupungissa, jossa on luonnon tarjoamat vaihtoehdot harrastamiseen ympäri vuoden, sekä kaupungin tarjoamat liikuntapalvelut jokaisessa taajamassa. Yhteisöllisyys ja viihtyvyys vetävät puoleensa kauempaakin.
-Petra Kinnunen

Tontin etsijän lomake

Lähetä yhteystietosi ja toiveesi tontista, niin olemme sinuun yhteydessä vapaana olevien vaihtoehtojen osalta.
  • Kerro tässä toiveesi tontille. Niitä voivat olla esimerkiksi tontin koko, sijainti, rakennusoikeus, hinta, tai jokin muu toive.
  • PP slash KK slash VVVV

Akaassa ihmiset ovat avoimia ja lämpimiä. Aina kun jotain järjestetään, ihmiset lähtevät joukolla mukaan. Asukkaana ja yrittäjänä olen aina saanut apua, kun olen sitä tarvinnut. Asuminen on edullista: Akaasta saa omakotitalon samalla hinnalla kuin kaksion Tampereelta.
-K-kauppias Niko Nylund