Akaan Vanhempienverkosto ry

Akaan vanhempienverkosto on kuntakohtainen vanhempainyhdistys ja toimimme Akaan koulujen vanhempienyhdistysten kattoyhdistyksenä. Olemme vanhempien ja vanhempainyhdistysten yhteistyöfoorumi ja toteutamme kunnasta riippumatonta vapaata kansalaistoimintaa. Akaan Vanhempienverkosto on vanhempien vaikuttamiskanava ja kunnan yhteistyökumppani kodin, päiväkodin ja koulun yhteistyössä.

Pyrimme vaikuttamaan toiminnallamme lasten ja nuorten elämään sekä edistämään vanhempien ja lasten vaikuttamismahdollisuuksia ja osallisuutta Akaassa tuomalla vanhempien näkökulmaa varhaiskasvatuksen, koulun ja muiden lapsiperheiden palveluiden kehittämiseen.

Toimintamme suuntaviitat:

    • vanhempien osallisuus ja vaikuttaminen kunnan päätöksenteossa
    • vanhempien keskinäinen verkostoituminen sekä yhdessä toimiminen
    • positiivinen, kannustava ja kehittävä kumppanuus kunnan kanssa
    • yhteistyö perustuu luottamukseen ja aitoon osallisuuden kokemukseen.

Pidämme tärkeänä, että vanhempien kokemusperäistä ja arkilähtöistä tietoa hyödynnetään kunnallisen päätöksenteon sekä kehittämisen tukena. Aidon mielipiteen luomiseksi tarvitsemme akaalaisten vanhempien aktiivista osallistumista. On tärkeää, että vanhemmat tulevat kuulluksi jo päätösten valmisteluvaiheessa!

Akaan Vanhempienverkoston jäseniksi voivat liittyä akaalaisissa kouluissa ja päiväkodeissa toimivat vanhempainyhdistykset sekä yksittäiset vanhemmat.

Yhdistyksemme hallituksessa on 7 jäsentä. Hallitus kokoontuu keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa. Toimintaan voi osallistua myös kuulumatta hallitukseen. Lisää vanhempia kaivataan aina yhdistyksen toimintaan mukaan. Tervetuloa!

Tiedotamme tapahtumista ja kokouksista sähköpostilistalla oleville sekä yleisemmin kotisivuillamme ja facebookissa: https://www.facebook.com/akaanvanhempienverkosto

 

Tervetuloa kotisivullemme

Kohteen tiedot

Akaan Vanhempienverkosto ry
puheenjohtaja@akaanverkosto.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?