Muutos: influenssarokotuksen saa vain ajanvarauksella - Akaan kaupunki

Muutos: influenssarokotuksen saa vain ajanvarauksella

Aiemmin tiedotetusta poiketen tämän kauden maksuttomat kausi-influenssarokotukset riskiryhmille toteutetaan ainoastaan ajanvarauksella. Syynä on vallitseva pandemiatilanne.

Ajanvaraus mielellään Klinik 24h asioinnin kautta tai

Akaassa 27.10–17.12.2020
ma-pe klo 8-9 p. 040 335 2518 tai 040 335 2001

Urjalassa 12.10.-17.12.2020
ma–to klo 8-9 p. 040 335 2128

Rokotuspaikat ovat Akaassa neuvoloissa sekä Toijalan yhteiskoululla ja Viialan terveysasemalla. Urjalassa rokotuspaikka on neuvolan tiloissa.

Rokotuksia annetaan myös neuvolakäynnin yhteydessä

Influenssarokotteita annetaan myös muun vastaanoton yhteydessä neuvoloissa. Lapsiperheiden influenssarokotukset toteutetaan ensisijaisesti ajanvarauksella omissa äitiys- ja lastenneuvoloissa ja koululaisten rokotukset omassa kouluterveydenhuollossa.

Saavuthan omalla rokotusajallasi täsmällisesti paikalle, jotta odotustila ei ruuhkaudu.

Rokotukselle ei saa tulla, jos on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita. Käytä suu-nenäsuojusta paikalle tullessasi, mutta tarvittaessa suojan saa paikan päällä.

Varaa rokotuspäiviin mukaan Kela-kortti ja pukeudu niin, että saat helposti riisuttua olkavarren paljaaksi, koska se nopeuttaa rokotustoimintaa.

Influenssarokotusten osalta noudatetaan kansallisia ja paikallisia ohjeistuksia, joten seuratkaa tiedotusta, koska on mahdollista, että pandemiatilanteen muuttuessa, myös influenssarokotustoimintaan tulee muutoksia.