Tapahtuma- ja kulttuurikoordinaattori Reetta Westerbacka esittäytyy - Akaan kaupunki

Tapahtuma- ja kulttuurikoordinaattori Reetta Westerbacka esittäytyy

”Olen Reetta Westerbacka ja aloitin 19.4. työskentelyn Akaan kaupungin tapahtuma- ja kulttuurikoordinaattorina. Olen toiminut erilaisissa kulttuuri- ja viestintäalan tehtävissä yli 20 vuoden ajan Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koulutukseltani olen kulttuuriohjaaja ja filosofian maisteri, pääaineenani puheviestintä. Kulttuuritöiden ohessa toimin puheviestinnän ja äänenkäytön kouluttajana. Vapaa-aikanani harrastan laaja-alaisesti kulttuuria, kunnostan Urjalan rautatieasemaa ja asemanpuistoa sekä viihdyn metsässä.

Olen seurannut Akaan kulttuurielämää vuodesta 2008 ja ilokseni olen todennut Akaassa olevan paljon rikasta ja pitkäjänteistä kulttuuritoimintaa. Suuri osa toiminnasta on aktiivisten yhdistystoimijoiden ansiota. Jo olemassa olevan kulttuuritoiminnan lisäksi haluan luoda yhdessä eri toimijoiden kanssa uutta, positiivista yhteisöllisyyttä ja ravistella jo vakiintuneita toimintatapoja ylittäen vanhoja kuntarajoja. Esimerkiksi kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke Operaatio Pirkanmaa mahdollistaa uusien yhteistuotantojen ideoimisen ja toteuttamisen vuosina 2022-2024. Kulttuuri ja yhteisöllisyys luovat hyvinvointia ja toivonkin Akaan kaupungin kulttuuripalveluiden tulevaisuudessa tavoittavan kuntalaiset yhä paremmin; tavoitteeni on, että jokainen halukas löytää oman luovuuden väylänsä on se sitten teatteria, kuvataiteita, kirjallisuutta, musiikkia, kädentaitoja tai jotain muuta. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Toivon avointa yhteydenpitoa, ideoita ja rakentavaa palautetta niin kaupungin henkilöstöltä kuin kuntalaisilta. Päästäkseni jyvälle Akaan kulttuuritoimijoista ja tapahtumahistoriasta tarvitsen apua: teillä toimijoilla on paljon arvokasta hiljaista tietoa, jota en löydä arkistosta. Toivon, että tulemme tutuiksi, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Työpisteeni sijaitsee toukokuun loppuun asti Kulttuuritalo Laaksolassa ja tämän jälkeen olet tervetullut tapaamaan minua Nahkialanlammen rannalla sijaitsevaan Tietotaloon.

Koska työni on liikkuvaa, en ole jatkuvasti passissa työpisteelläni. Parhaiten tavoitat minut puhelimitse 040 335 3418 ja sähköpostitse reetta.westerbacka@akaa.fi. Odotan ilolla yhteydenottoasi!”

Reetta Westerbacka
Tapahtuma- ja kulttuurikoordinaattori
Akaan kaupunki

nainen istuu reunakivetyksellä ja hymyilee kameralle