Puistofilosofia Haihunkosken rannassa 2023 - Akaan kaupunki

Puistofilosofia Haihunkosken rannassa 2023

05.08.2023 - 05.08.2023 Haihunkosken ranta

Kaikille avoin Haihunkosken Puistofilosofia on filosofista keskustelua esittelevä ja kävijöitä filosofiseen keskusteluun osallistava tapahtuma Haihunkosken rannassa lauantaina 5.8.2023.

Akaassa Puistofilosofia järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Vastaavanlaisia tapahtumia on järjestetty ympäri maailmaa jo kauan ja niistä onkin muodostunut viime vuosina suosittuja. Esimerkiksi Ikaalisissa Puistofilosofia on järjestetty jo yli vuosikymmenen ajan.

Tapahtumalle alkusysäyksen antanut filosofi Tapani Laine toivottaa kaikki aiheesta kiinnostuneet paikalle: ”Tarkoitus on, että tämä ei ole oppineiden luentotilaisuus vaan keskustelu. Olennaista on, että ihmisillä on tarvetta puhua ja kuunnella. Täällä on kaikki mahdollisuudet luoda omanlaisensa tapahtuma.” Sitaatti on poimittu viime vuoden Haihunkosken Puistofilosofia -tapahtumaa käsittelevästä artikkelista, joka on julkaistu Akaan Seudussa Mikko Peltoniemen toimesta 23.7.2022.

Tapahtuman ohjelma keskittyy Haihunkosken rantaan, etenkin Lallinmäen puoleiselle rannalle Kanavantien päässä olevalle kivikautiselle asuinalueelle.

Ohjelmassa on muun muassa kutsuvieraiden puheita, keskustelutuokioita filosofien kanssa, Viialan Pyryn tanssiryhmän esitys ja aforismityöpaja.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu päivitetään myöhemmin.

Tapahtuman tiedot

Sijainti:

Haihunkosken ranta

Kanavantie 6

37830, Akaa

(Kaupunki on Googlen karttasovelluksessa Viiala)