Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow Viialassa! - Akaan kaupunki

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow Viialassa!

14.08.2021 - 14.08.2021 Viialan tori

Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitus tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri Sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow pysähtyy Akaan Viialassa Vasenkätisten vestivaalilla 14.8. klo 13-16.

Kiertueella tehdään tunnetuksi Euroopan unionin nuorille, yhteisöille ja yrityksille tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Kiertuetta järjestävät EU:n maaseuturahastosta paikallisille yrityksille ja yhdistyksille tukea myöntävät Leader-ryhmät. Tärkeässä roolissa koko kiertueella ovat paikalliset esimerkit ja erilaisten EU-hankkeiden toteuttajat: yhdistykset, yritykset, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot, kunnat ja kaikki muut tahot, jotka erilaista EU-rahoitusta hyödyntäen ovat luoneet uutta ja lisänneet hyvinvointia paikallisesti. Akaassakin mukana paikallisia hanketoteuttajia. Tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea EU-rahoitus Akaassa ja naapurikunnissa mahdollistaa ja inspiroitumaan muiden esimerkeistä.

Tilaisuudessa voit testata tietosi EU-tietovisassa ja näin osallistua sähköpyörän arvontaan. Kaikkien kiertuetapahtumissa visaan osallistuneiden kesken arvotaan e-jopo (arvo 1027 €). Voit myös jakaa ajatuksesi siitä, mihin EU-rahoitusta tulisi alueella suunnata. Onko mielestäsi tärkeintä yrittäjyyden ja elinkeinojen tukeminen, nuorten mahdollisuudet tai ehkä ympäristö- ja ilmastotoimet? Entä alueen viihtyisyys tai tasa-arvo? Tule keskustelemaan!

Tapahtuman tiedot

Sijainti: Viialan tori, Torikatu 1, 37830 Akaa 

Lisätietoa: www.pirkanhelmi.fi/euroadshow Mainoskuva roadshow-tapahtumasta