Tekemistä lapsille ja nuorille talvilomaviikolla - Akaan kaupunki

Tekemistä lapsille ja nuorille talvilomaviikolla

26.02.2024 - 02.03.2024 Useita eri paikkoja

Talvilomaviikolle tekemistä:

Maanantai ja tiistai 26.-27.2.

Yö kirkossa (Viialan kirkko) 4.-7.lk  Ilmoittautuminen aukeaa Akaan seurakunnan sivuilla 1.2. ja sulkeutuu 18.2.

Yö kirkossa -tapahtuma on tarkoitettu 4.-7.luokkalaisille lapsille ja nuorille. Tapahtuma alkaa ma klo 16 ja päättyy ti klo 15. Tapahtuman aikana kirkossa nukkumisen lisäksi pelaillaan, tutkitaan, syödään ja mahdollisesti askarrellaan Viialan kirkon sekä seurakuntatalon tiloissa. Tapahtuma sisältää 2 lämmintä ruokaa, ilta- ja aamupalan sekä välipalan ennen kotiinlähtöä. Tapahtuma on maksuton ja siitä vastaa kaksi seurakunnan nuorisotyönohjaajaa. Lisätietoja: Veera 0503494326 / veera.mannila@evl.fi

Keskiviikko 28.2.

Toimintapäivä 1.-6. luokkalaisille Toijalan seurakuntatalolla klo 9-15. Ilmoittautuminen aukeaa Akaan seurakunnan sivuilla 1.2. ja sulkeutuu 23.2.

Alakouluikäisten toimintapäivässä muun muassa ulkoillaan, pelaillaan ja tehdään kädentaitoja yhdessä ohjatusti. Päivä on maksuton ja se sisältää yhden lämpimän ruoan sekä välipalan. Päivästä vastaa seurakunnan nuorisotyönohjaaja. Lisätietoja: Veera 0503494326 / veera.mannila@evl.fi

Nuorisokahvila Sampolanrannassa klo 18-21. Nuorisokahvilassa tarjotaan pientä purtavaa, pelejä ja muuta puuhaa iltoihin. Kahvilat ovat suunnattu kaikille nuorille. Kahvila toimii Nuorisopalveluiden tiloissa Sampolanrannassa osoitteessa Sampolantie 5. Kahvilassa mukana kaupungin nuorisotyöntekijä ja/tai seurakunnan nuorisotyönohjaaja sekä vapaaehtoisia aikuisia.

Torstai 29.2.

Keilausta nuorille Akaan keilahallissa klo 18-19.30 (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

Perjantai 1.3.

Nuorten lautapeli-ilta Toijalan seurakuntatalon alakerrassa klo 17-20. Tule mukaan pelailemaan erilaisia (esim. Kimble, Uno, Skibbo, Carcassonne…) lautapelejä porukalla! Voit myös tulla pelailemaan bilistä tai ilmakiekkoa tai oleilemaan vain, sekä juomaan kahvia ja nauttimaan pientä purtavaa.

Lauantai 2.3.

Nuorisokahvila Sampolanrannassa klo 18-21

Nuorisokahvilassa tarjotaan pientä purtavaa, pelejä ja muuta puuhaa iltoihin. Kahvilat ovat suunnattu kaikille nuorille. Kahvila toimii Nuorisopalveluiden tiloissa Sampolanrannassa osoitteessa Sampolantie 5. Kahvilassa mukana kaupungin nuorisotyöntekijä ja/tai seurakunnan nuorisotyönohjaaja sekä vapaaehtoisia aikuisia.

Tapahtuman tiedot

Sijainti:

Lisätietoa:

Akaan seurakunnan nettisivut