Webinaari: Teollisuus ja ilmasto - Akaan kaupunki

Webinaari: Teollisuus ja ilmasto

14.03.2024 - 14.03.2024 Teams (Linkki toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä)

Ilmastoverkoston maaliskuun webinaarin teemana on teollisuus ja ilmasto. Webinaarissa kuulemme, millaisia ilmastotoimia terästeollisuuden johtava yritys Outokumpu ja sastamalalainen sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja Lojer ovat tehneet pienentääkseen toimintansa hiilijalanjälkeä ja vauhdittaakseen vihreää siirtymää.

EK:n johtava asiantuntija Janne Peljo keskittyy omassa puheenvuorossansa siihen, miten energiamurros vaikuttaa teollisuuden kilpailukykyyn. Energiamurros etenee Suomessa ja maailmalla vauhdilla, mikä muovaa teollisuuden toimintaympäristöä. Suomessa on vireillä vahva investointiaalto erityisesti energia- ja teollisuustoimialoilla, mutta miltä sen eteneminen näyttää, kun inflaatio, korkotason nousu ja talousnäkymien heikkeneminen haastavat investointiaikeita?

Varaa kalenteristasi torstai 14.3.2024 klo 9-10.15 ja liity maksuttomaan webinaariin.

Puheenvuorot

Energiamurros teollisuuden kilpailukyvyn ajurina, Janne Peljo, johtava asiantuntija (Elinkeinoelämän keskusliitto EK | Vihreä kasvu)

Terästeollisuus kiihdyttämässä vihreää siirtymää – Outokummun vastuullisuusstrategia, Heidi Peltonen, vastuullisuusjohtaja (Outokumpu)

Vastuullisella liiketoimintamallilla kohti hiilineutraaliutta, Ville Laine, toimitusjohtaja (Lojer Oy)

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Teollisuus ja ilmasto -webinaariin. (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.)

Tapahtuman tiedot

Sijainti: Teams 

Lisätietoa: Tapahtumasivu