Akaa Areena - Akaan kaupunki

Akaa Areena

Monipuolinen ja nykyaikaisesti varustettu Akaa Areena toimii koululaisten liikuntatilana, seurojen ja opistojen harrastuspaikkana ja tapahtumien keskipisteenä. Siellä pelataan myös Akaa-Volleyn ja Akaa Futsalin liigaottelut.

Areenassa on kaksi salia, joista isommassa on 1500 hengen katsomo. Areena sijaitsee hyvällä paikalla 20 minuutin matkan päässä Tampereelta hyvien raideyhteyksien päässä.

Harmaa halli kuvattuna ilmasta, hallin takana koulurakennus.

Saapuminen

Akaa Areena Turuntie 1B, Akaan Viiala. Katso sijainti Google Mapsissa

Areenalle junalla

Akaa Areena sijaitsee Viialan taajamassa noin kilometrin matkan päässä keskustasta ja juna-asemalta. Kaikki Nokian ja Riihimäen välillä kulkevat lähijunat pysähtyvät Viialassa.

Katso juna-aikataulut VR:n sivuilta

Areenalle autolla

Areenalle pääsee nopeasti Tampereen ja Helsingin väliseltä moottoritieltä sekä Tampereen ja Turun väliseltä valtatie 9:ltä. Käänny Hämeentieltä Turuntielle kohti Areenaa ja seuraa opasteita.

Pysäköintipaikkoja löytyy Areenan pysäköintialueilta ja Viialan keskustasta. Pysäköinti on maksutonta.

Ajankohtaista

Urheiluseurojen vuorot Akaa Areenalle ja Monitoimihallille ajalle 1.5.-31.8.2023 tulee hakea 6.4 mennessä ja harjoitusvuorot Akaan sisäliikuntatiloihin kaudelle 2023–2024  10.6.2023 mennessä. Liikuntapaikkojen vakiovuorot haetaan sähköisesti ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Hakemusten perusteella vakiovuorot päätetään ilmoitetulle aikavälille. Jos hakemuksia on paljon, kutsumme hakijat erilliseen palaveriin ennen vuorojen jakamista.

Täytä vakiovuorohakemus

Lue lisää urheiluseuroille koskevaa infoa ja ohjeita

Haluatko järjestää tapahtuman Akaa Areenalla?

Ota yhteyttä operaattori Päivänsäde Coachingiin:

Arkisin 16-22
Viikonloppuisin 10-18
p. 040 335 3426

Muina aikoina
p. 040 567 9374