Kuntosalit - Akaan kaupunki

Kuntosalit

Kuntosaleilla on voimassa ryhmäkokorajoitus 10 henkilöä. Kylmäkosken ja Rasin kuntosalien käyttäjiä kehotetaan välttämään ruuhkaa ja huomioimaan muut käyttäjät. Pyydämme asiakkaita välttämään turhaa oleskelua salin sisätiloissa ja suorittamaan harjoittelun kohtuullisessa ajassa, sekä noudattamaan turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Ryhmäkokorajoituksen noudattaminen on asiakkaiden vastuulla ja niiden toteutuminen on edellytys sille, että saleja voidaan pitää auki käyttäjille.

Monitoimihallin kuntosalilla harjoittelu tapahtuu ajan varaamalla. Voit varata yhden tunnin harjoitteluajan soittamalla henkilökunnalle hallin aukioloaikoina numeroon 040 335 3379 tai sähköpostitse osoitteeseen monitoimihalli@akaa.fi.

 

 

Akaan kaupungin ylläpitämiin kuntosaleihin Toijalan Monitoimihallilla, Rasin voimailutilalla ja Kylmäkosken kuntosalilla käyvät maksuvälineenä käteisen rahan ja pankkikortin lisäksi Smartumin liikuntasetelit sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja lisäksi Tyky-kuntoseteli sekä Tyky-kuntoseteli+, Tyky-online ja Sporttipassi. Kirjastoissa myös Smartum-kortti.

Rasin ja Kylmäkosken kuntosaleille pääsee kulkutunnistimella eli poletilla. Poletista maksetaan 20 €:n pantti (käteinen/pankkikortti). Rasin ja Kylmäkosken kuntosalimaksujen vastaanotto, polettien lunastaminen ja eläkeläisten kuntopassin tilaaminen tapahtuu Viialan kirjasto Vilkussa.

Monitoimihallin kuntosalille pääsee aukioloaikojen ulkopuolella älyavaimella, josta maksetaan 25 €:n pantti. Kuntosalimaksujen vastaanotto ja älyavainten lunastus Monitoimihallin kahviosta.

 

Rasin voimailutila

Urheilukuja 1, 37830 Akaa

Rasin voimailutilalla on noin 100 m2 kokoinen kuntosali, painisali sekä pesu- ja pukutilat naisille ja miehille.

Aukioloajat

Arkisin klo 04.00-23.00
Viikonloppuisin klo 06.00-23.00

Sisäänpääsy oikeuttavalla kulkutunnistimella eli poletilla, jonka voi lunastaa Viialan kirjasto Vilkusta. Poletista maksetaan 20 euron pantti (käteinen/pankkikortti), jonka saa palautuksen jälkeen takaisin.

Huomioithan, että Voimailutilan pukuhuoneet toimivat myös viereisen urheilukentän pukutiloina, joten kilpailujen ja jalkapallo-otteluiden aikana pukutiloissa on ruuhkaa. Jalkapallopelien aikana naisten pukuhuone on vierasjoukkueen käytössä.

 

Kylmäkosken kuntosali

Koulutie 5, 37910 Akaa

Kylmäkosken kuntosali sijaitsee Kylmäkosken terveysaseman alakerrassa. Kuntosali on kooltaan noin 120 m2. Käytettävissä on sekä lihasryhmien harjoittamiseen soveltuva kuntosalilaitteisto että vapaita painoja (levytangot, painolevyt, käsipainot, kahvakuulat).

Aukioloajat

Arkisin klo 04.00-23.00
Viikonloppuisin klo 06.00-23.00
Sali on käytettävissä em. kellonaikoihin aina, myös pyhäpäivinä.

Sisäänpääsy oikeuttavalla kulkutunnistimella eli poletilla, jonka voi lunastaa Viialan kirjasto Vilkusta. Poletista maksetaan 20 euron pantti (käteinen/pankkikortti), jonka saa palautuksen jälkeen takaisin.

 

Toijalan monitoimihallin kuntosali

Monitoimihallin kuntosali on käytettävissä maanantaista sunnuntaihin klo 6.00 – 22.00. Monitoimihallin yleisten aukioloaikojen ulkopuolella kuntosalille pääsee suorittamalla kuntosalimaksun ja lunastamalla älyavaimen 25 €:n panttimaksua vastaan.

Monitoimihallin kuntosalin käyttöaikoja ja avaimia myydään vain Monitoimihallin kahviosta.

Eläkeläiset voivat lunastaa kuntopassin hintaan 23 €, johon sisältyy myös kuntosalin käyttöoikeus. Passin voi tilata monitoimihallin kahviosta.