Kuntosalit

Pirkanmaan pandemiaryhmä on määrännyt julkiset liikuntatilat suljettaviksi. Akaan kaupungin kuntosalit on päätöksen mukaisesti suljettu siihen asti, kunnes Pirkanmaan pandemiaryhmä toisin päättää.

 

Akaan kaupungin ylläpitämiin kuntosaleihin Toijalan Monitoimihallilla, Rasin voimailutilalla ja Kylmäkosken kuntosalilla käyvät maksuvälineenä käteisen rahan ja pankkikortin lisäksi Smartumin liikuntasetelit sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja lisäksi Tyky-kuntoseteli sekä Tyky-kuntoseteli+, Tyky-online ja Sporttipassi. Kirjastoissa myös Smartum-kortti.

Rasin ja Kylmäkosken kuntosaleille pääsee kulkutunnistimella eli poletilla. Poletista maksetaan 20 €:n pantti (käteinen/pankkikortti). Rasin ja Kylmäkosken kuntosalimaksujen vastaanotto, polettien lunastaminen ja eläkeläisten kuntopassin tilaaminen tapahtuu Viialan kirjasto Vilkussa.

Monitoimihallin kuntosalille pääsee aukioloaikojen ulkopuolella älyavaimella, josta maksetaan 25 €:n pantti. Kuntosalimaksujen vastaanotto ja älyavainten lunastus Monitoimihallin kahviosta.

 

Rasin voimailutila

Urheilukuja 1, 37830 Akaa

Rasin voimailutilalla on noin 100 m2 kokoinen kuntosali, painisali sekä pesu- ja pukutilat naisille ja miehille.

Aukioloajat

Arkisin klo 04.00-23.00
Viikonloppuisin klo 06.00-23.00

Sisäänpääsy oikeuttavalla kulkutunnistimella eli poletilla, jonka voi lunastaa Viialan kirjasto Vilkusta. Poletista maksetaan 20 euron pantti (käteinen/pankkikortti), jonka saa palautuksen jälkeen takaisin.

Huomioithan, että Voimailutilan pukuhuoneet toimivat myös viereisen urheilukentän pukutiloina, joten kilpailujen ja jalkapallo-otteluiden aikana pukutiloissa on ruuhkaa. Jalkapallopelien aikana naisten pukuhuone on vierasjoukkueen käytössä.

 

Kylmäkosken kuntosali

Koulutie 5, 37910 Akaa

Kylmäkosken kuntosali sijaitsee Kylmäkosken terveysaseman alakerrassa. Kuntosali on kooltaan noin 120 m2. Käytettävissä on sekä lihasryhmien harjoittamiseen soveltuva kuntosalilaitteisto että vapaita painoja (levytangot, painolevyt, käsipainot, kahvakuulat).

Aukioloajat

Arkisin klo 04.00-23.00
Viikonloppuisin klo 06.00-23.00
Sali on käytettävissä em. kellonaikoihin aina, myös pyhäpäivinä.

Sisäänpääsy oikeuttavalla kulkutunnistimella eli poletilla, jonka voi lunastaa Viialan kirjasto Vilkusta. Poletista maksetaan 20 euron pantti (käteinen/pankkikortti), jonka saa palautuksen jälkeen takaisin.

 

Toijalan monitoimihallin kuntosali

Monitoimihallin kuntosali on käytettävissä maanantaista sunnuntaihin klo 6.00 – 22.00. Monitoimihallin yleisten aukioloaikojen ulkopuolella kuntosalille pääsee suorittamalla kuntosalimaksun ja lunastamalla älyavaimen 25 €:n panttimaksua vastaan.

Monitoimihallin kuntosalin käyttöaikoja ja avaimia myydään vain Monitoimihallin kahviosta.

Eläkeläiset voivat lunastaa kuntopassin hintaan 23 €, johon sisältyy myös kuntosalin käyttöoikeus. Passin voi tilata monitoimihallin kahviosta.