Hammashoito - Akaan kaupunki

Hammashoito

3.8. alkaen Kylmäkosken, Toijalan ja Viialan hammashoitolat siirtyvät Akaan hyvinvointikeskukseen, osoite Torkontie 2. Urjalan hammashoitolan toiminta jatkuu normaalisti.

Kiireellisissä tapauksissa yhteys ajanvaraukseen p. 03 56912311.

kuva sähköiseen asiointiin

Hammashoitoloissamme huolehditaan kaikenikäisten suun terveydenhoidosta ja kiireellisestä ensiavusta. Suun ja hampaiden terveys heijastuu ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Huolellisella omahoidolla ehkäiset monia hammas- ja suusairauksia. 

Ajanvaraus särkyvastaanotolle ma-pe klo 8-10, kiireettömään hoitoon klo 10 jälkeen.
Ajan saat soittamalla keskitettyyn ajanvaraukseen numeroon: 03 5691 2311.

Ajanvarauksessa pyrimme selvittämään tarvittavan hoidon kiireellisyyden ja järjestämään hoitoajan sen mukaan. Vastaanotolle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.


Esitietolomake

Hammashoidon onnistumisen ja turvallisuuden varmistamiseksi on tärkeää, että hammaslääkäri saa tietoa yleisterveydestäsi. Lomakkeeseen tulisi merkitä mahdolliset yleissairaudet, lääkitykset ja allergiat. Esitietolomakkeita löytyy hammashoitoloiden odotustiloista sekä halutessasi voit tulostaa sen etukäteen. Ota lomake mukaan ensimmäiselle hoitokäynnille. 

Hammashoito on maksutonta alle 18-vuotiaille. Suun terveydenhuollon asiakasmaksut


Ajanvaraus ja neuvonta

Hammashoidon ajanvaraus tehdään joko kiireettömään tai kiireelliseen hoitoon, samasta numerosta saat varattua ajan hammaslääkärille ja suuhygienistille.


Kiireellinen hoito

Kiireellinen hoito järjestetään hammashoitoloissamme arkipäivisin, ajan pyrimme järjestämään samalle päivälle.
Ajanvaraus ma-pe klo 8-10, soittamalla numeroon: 03 5691 2311

Arki-iltoina ja viikonloppuina särkypäivystys löytyy Tampereen yliopistollisesta sairaalasta Acutasta. Acutaan hoitoonpääsy edellyttää tiettyjen kriteerien täyttymistä, katso kriteerit täältä.
puh. 03 5657 0115


Kiireetön hoito

Kiireetön hoito järjestetään hammashoitoloissamme arkisin.
Ajan saat soittamalla numeroon: 03 5691 2311

Kiireettömät puhelut arkisin klo 10 jälkeen, jolloin puhelimissamme on vähemmän ruuhkaa.

Sähköisen asiointipalvelun, Klinik:in kautta voit ottaa yhteyttä silloin kun sinulle sopii. Palvelun kautta ammattilaiset arvioivat hoidontarpeesi ja varaavat sinulle sopivan ajan. Klinik:in kautta voit varata ajan hammastarkastukseen, hammaskiven poistoon tai muuhun kiireettömään hoitoon.


Ajanvarauksen peruuttaminen

Varatun ajan voit peruuttaa tekstiviestitse numeroon puh. 040 335 2020. Kirjoitathan viestiin nimesi, asiasi ja henkilötunnuksesi/huollettavan henkilötunnuksen. Emme tunnista asiakasta pelkän puhelinnumeron perusteella. Henkilötunnuksen laittaminen on tärkeää, jotta voimme tunnistaa sinut luotettavasti.

Otathan yhteyttä ajanvaraukseen varataksesi uuden ajan.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään 15 vuotta täyttäneiltä 50,80 €.