Suun terveydenhuollon tekstiviestipalvelut

Suun terveydenhuolto on ottanut käyttöön asiakaspalvelua helpottavia tekstiviestipalveluita. Voit antaa luvan lähettää ajanvarauksiin ja hoitoon liittyvää tietoa henkilökohtaiseen matkapuhelinnumeroosi.

Automaattinen tekstiviestimuistutus
Suun terveydenhuolto lähettää sinulle automaattisen muistutuksen 24 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Mikäli et ole varma, onko hoitolalla matkapuhelinnumerosi, voit ottaa yhteyttä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen puh. 03 5691 2311 ja tarkistaa asian. Suun terveydenhuolto ei kerää asiakkaiden matkapuhelinnumeroita ulkoisen palvelun kautta, eikä numeroita luovuteta muille tahoille.

Huom! Joskus tekstiviestimuistutuksissa voi olla häiriöitä, jolloin muistutus ei tule perille. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään 15 vuotta täyttäneiltä 50,80 € vaikka et olisikaan saanut muistutusviestiä.

Tekstiviestiperuutus
Varauksen peruutus tekstiviestitse numeroon puh. 040 335 2020.

Kirjoitathan viestiin nimesi, asiasi ja henkilötunnuksesi tai huollettavasi henkilötunnuksen. Henkilötunnuksen laittaminen on tärkeää, jotta palvelu pystyy tunnistamaan asiakkaan luotettavasti. Suun terveydenhuoltoon lähetetyn viestin hinta on operaattorisi tekstiviestihinta.

Varausvahvistus
Hoitola voi lähettää sinulle tekstiviestivahvistuksen varatusta ajasta.

Aikainfo
Hoitola voi lähettää sinulle hoitoaikasi tiedot tekstiviestillä.

Vapaamuotoinen tekstiviesti hoitoon tai hoitoaikaan liittyen
Hoitohenkilökunta voi viestittää sinulle tekstiviestin välityksellä aikaan tai hoitoosi liittyviä asioita.