Ajanvaraus lääkäriin ja hoitajalle - Akaan kaupunki

Ajanvaraus lääkäriin ja hoitajalle

kuvake asiointipalvelusta

Sähköinen ajanvaraus

eTerveys on sähköisen asioinnin palvelu, jossa voit varata ajan:

  • ompeleiden ja hakasten poistoon
  • korvahuuhteluun ja
  • injektioihin

Kirjaudu eTerveyspalveluihin. Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Klinik-palvelussa. Sähköinen ajanvarauspalvelumme Klinik toimii ympäri vuorokauden. Vastaamme  kiireettömiin yhteydenottoihin terveysasemien aukioloaikoina (ma-pe klo 8-16).

Ajanvaraus puhelimitse ma-pe klo 8-10.30

AKAA p . 040 335 2702.
URJALA p. 040 335 2133.

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Soitamme takaisin saman päivän aikana. Huomioithan että takaisinsoitto tulee joko tuntemattomasta tai 2702-loppuisesta numerosta.

Ajanvarauksen peruuttaminen

Varatun ajan voi perua laittamalla tekstiviestin numeroon 040 335 4696. Ilmoitathan viestissä nimesi, henkilötunnuksesi ja minkä ajan haluat perua. Ajan voit peruuttaa myös sähköisen Klinik-palvelumme kautta viimeistään kaksi arkipäivää ennen varattua aikaa.

Ilmoittautuminen vastaanotoille

Ilmoittautumisautomaatit lääkärien ja hoitajien vastaanotoille löytyvät aulasta sekä Akaan hyvinvointikeskuksesta että Urjalan terveysasemalta. Ilmoittautuminen tapahtuu Kela-kortin avulla.

Neuvonta

Akaan hyvinvointikeskuksen pääaulassa on infopiste, joka on avoinna ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 7.30-15.00. Infopisteellä annetaan yleistä neuvontaa ja voit myös jättää yhteydenottopyynnön terveydenhuollon henkilökunnalle. Urjalan terveysaseman neuvontapiste on avoinna ma-pe klo 8-16.

Sairaan lapsen hoitoselvitys työnantajalle

Sairaan lapsen hoitoselvitys työnantajalle tehdään 11.7.2022 alkaen videoyhteyden kautta toteutetulla etävastaanotolla, johon on mahdollista liittyä etävastaanotto-verkkosivulla olevan chat-odotushuoneen kautta ma-pe klo 9.30–10.30.

Lue lisää ja liity etävastaanotolle täältä.