Toni Helin aloitti kunnossapitopäällikkönä - Akaan kaupunki

Toni Helin aloitti kunnossapitopäällikkönä

Akaan kaupungin uutena kunnossapitopäällikkönä on aloittanut Toni Helin. Hän on 33-vuotias insinööri ja asuu Hämeenlinnassa.

Helin on aiemmin urallaan toiminut työnjohtajana, turvallisuuspäällikkönä sekä viranomaispalveluyhteyshenkilönä. Hänellä on kokemusta valtakunnallisesti merkittävistä infrahankkeista sekä maanteiden hoidon ja kunnossapidon alueurakoista.

Haku Akaaseen osui hyvään aikaan.

– Oli aika tarttua uusiin haasteisiin. Katsoin ajan oikeaksi hakeutua tilaajaorganisaation palvelukseen. Työ suomalaisen infran parissa on minulle merkityksellistä, ja siksi hain tähän sopivasti tarjolle auenneeseen tehtävään. Työyhteisö täällä Valtatiellä on todella mukava, joten töihin on ilo tulla, Toni Helin kertoo.

Kunnossapitopäällikkö vastaa oman yksikkönsä taloudesta ja hallinnosta, toimii kunnossapidon ylimpänä esimiehenä ja hoitaa esimerkiksi talvihoidon alueurakoiden kilpailutukset. Hoidettavana ovat myös kaapelikaivuiden luvat ja valvonta sekä asioiden valmistelu tekniselle lautakunnalle.

– Tärkeintä on, että saamme tuotettua palvelut kuntalaisille ja veroeurot siltä osin hyvään käyttöön. Toivon, että minuun on helppo ottaa kontaktia asiassa kuin asiassa.

Vapaa-ajallaan Helin harrastaa muun muassa nuorkauppakamaritoimintaa. Hän kertoo olevansa kiinnostunut paikallispolitiikasta ja sijoittamisesta.

Talvikausi alkaa virallisesti 1. marraskuuta. Pääseekö ensilumi yllättämään?

– Aina talvi vähän yllättää. Kaupungin oma kalusto on kuitenkin kunnossa ja talventuloon on varauduttu. Aliurakoitsijoiden kanssa meillä on tapaamiset edessä ja silloin tulee tämäkin varmistettua, Helin sanoo.

 

mies katsoo kameraan