Ohjaus ja neuvonta

Yhteispalvelukeskuksen palveluneuvonta

 

8.3. – 30.4.2021 Yhteispalvelukeskuksen palveluneuvonta on avoinna:

maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12

Aikuissosiaalityö tiedottaa ajanjaksosta 6.4.-30.4.2021
Aikuissosiaalityö tiedottaa ajanjaksosta 6.4.-30.4.2021

 

 

Tarvitsetko apua asioidesi hoitamiseen?

Yhteispalvelukeskuksesta löydät avun erilaisiin elämäntilanteisiin, sillä saman katon alta saat usean viranomaisen palveluita. Meiltä löydät Akaan kaupungin aikuissosiaalityön, TYP:n (Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu), Te-palveluiden ja Kelan palvelut.

Palveluneuvoja yhteispalvelukeskuksen ovellaAsiakaspäätteillämme voit hoitaa asioitasi sähköisesti, jos sinulla on sähköiset asiointitunnukset eli verkkopankkitunnukset mukana.
Voit täyttää Kelan hakemuksen verkossa tai ilmoittautua työnhakijaksi. Käytössäsi on tietokone ja tulostin. Myös kopiointi onnistuu.

Tarvittaessa palveluneuvoja auttaa ja opastaa sinua, myös verkkoasioinnissa.

Olet lämpimästi tervetullut asioimaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai käymällä paikan päällä.

 

Ohjeistus poikkeusolon aikana yhteispalvelukeskuksessa. 1. Älä tule sairaana 2. Huolehdi käsihygieniasta. Käsidesi käytettävissä. 3. Yski ja aivasta aina hihaan, älä käsiisi 4. Pidä riittävä etäisyys muihin, asioidaan yksi kerrallaan 5. Vältä turhaa asiointia. Postia voi edelleen jättää postilaatikkoon, josta se lähetetään päivittäin eteenpäin.