Sosiaalinen kuntoutus - Narikka - Akaan kaupunki

Sosiaalinen kuntoutus – Narikka

Kohtaamispaikka Narikka

Kaipaatko juttuseuraa? Haluatko arkeen vaihtelua?
Onko arjessasi ongelmia, joihin kaipaisit apua?
Jos vastauksesi on kyllä yhteenkin kysymykseen, silloin Narikka on sinun juttusi!

Narikka tuo työelämän ulkopuolella olevat ihmiset yhteen vaihtuvan ohjelman, yhdessä tekemisen ja kahvikupin ääreen. Kohtaamispaikka Narikka on Akaan kaupungin aikuissosiaalityön tarjoamaa sosiaalipalvelua työikäisille aikuisille ja nuorille. Narikassa voit viettää aikaa sen verran kuin itse haluat. Mitään ilmoittautumisia, sopimuksia tai lähetteitä ei tarvita, sen kun astut kynnyksen yli ja liityt seuraan!

Narikan ovet ovat avoinna joka tiistai klo 9-12.

Löydät meidät helposti, sillä sijaitsemme ihan ytimessä, Toijalan torin laidalla osoitteessa Kirkkotori 10. Kakkoskerroksessa sijaitseviin tiloihin pääset tarvittaessa myös hissillä.
Narikassa on myös nettineuvoja, jos tarvitset apua esimerkiksi tietokoneen tai älypuhelimesi kanssa.

Narikan syyskuu 2021

 

Narikan kävijöitä keskustelemassa sohvilla kahvikupin äärellä

Asiakkaiden kokemuksia siitä mitä Narikka on:

”Vertaistukea ja ajatusten vaihtoa”

”Mielenkiintoista ohjelmaa”

”Tukea ja apua elämäntilanteeseen”

”Piristystä päivään”

”Juttuseuraa ja yhdessäoloa”

”Hyväksytyksi tuleminen sellaisena kuin on”

 

 

NARIKAN LOKAKUU 2021 (tiistaisin klo 9-12) Meillä on hieno tilaisuus saada Ennakoiva talousneuvonta-hankkeen työntekijät paikanpäälle! Ennakoiva talousneuvonta -hanke, yhteistyössä ulosotto ja talous- ja velkaneuvonta    5.10. ENNAKOIVA TALOUSNEUVONTA -HANKE klo 10-11 •Ulosoton myytit •	Oma velanmaksukyky, velkakierteen katkaiseminen, menojen priorisointi •	Entä jos velat menevätkin ulosottoon? 12.10. ENNAKOIVA TALOUSNEUVONTA -HANKE klo 10-11 •	Luottotiedot ja ulosoton suojaosuudet •	Velkojen ja velkatilanteen selvittely 19.10. ENNAKOIVA TALOUSNEUVONTA -HANKE klo 10-11 •	Talous tasapainoon ja budjetointi 26.10. ENNAKOIVA TALOUSNEUVONTA –HANKE klo 10-11 •	Perintäprosessi (vapaaehtoinen ja oikeudellinen)
Narikan lokakuun 2021 ohjelma