Perhehoito - Akaan kaupunki

Perhehoito

Toimitko sinä tai läheisesi omaishoitajana? Tarvitsetko läheisellesi turvallisen ja kodinomaisen hoivapaikan joko yhden päivän ajaksi tai useammaksi päiväksi erikseen suunnitellen?

Perhehoidossa asiakkaan hoiva ja huolenpito järjestetään perhehoitajan kodissa. Perhehoitaja voi myös tulla asiakkaan kotiin.

Perhehoito palvelee omaishoitoperheitä lakisääteisien vapaiden järjestämisessä sekä muissa arjen tilanteissa, jolloin tarvitsette esimerkiksi lisäaikaa kuntoutumiseen tai, mikäli läheisenne on estynyt auttamaan teitä normaaliin tapaan. Perhehoidossa yhteisöllisyys on hoivan ja huolenpidon tarjoamisen lisäksi keskeinen teema.

Perhehoidon tarjoamista mahdollisuuksista voit keskustella tarkemmin oman alueesi asiakasohjaajan kanssa. Asiakasohjaaja auttaa sinua tai läheistäsi perhehoidon aloittamisessa.

Kiinnostaisiko sinua ryhtyä perhehoitajaksi Akaan tai Urjalan alueella?

Etsimme alueelle uusia ikäihmisten perhehoitajia:  tarve on erityisesti perhehoitajan kodissa tarjottavalle perhehoidolle (tilapäinen perhehoito). Mikäli kiinnostuit, voit olla yhteydessä Pirkanmaan perhehoidon yksikköön.