Akaa Futsalin SM-kultaa juhlitaan markkinahumussa 8. kesäkuuta - Akaan kaupunki

Akaa Futsalin SM-kultaa juhlitaan markkinahumussa 8. kesäkuuta

Futsal-liigan tuoretta Suomen mestaria Akaa Futsalia juhlitaan Akaassa Toijalan torilla lauantaina 8. kesäkuuta klo 14.30 alkaen.

Kansanjuhla sijoittuu keskelle Toijalan markkinoiden humua. Tunnelmaa torilavalta käsin nostattaa laulaja, Yö-yhtyeen uutena solistinakin tunnettu JP Leppäluoto. Akaan kaupungin viralliset onnittelut joukkueelle tuo valtuuston puheenjohtaja Janita Puomila.

Heittäydy kultatunnelmiin ja tule tapaamaan leijonalauman pelaajia!

”Mestaruus on pitkäjänteisen tekemisen ja kovan työn tulos. Seuran toimintaan tarvitaan koko kaupungin tukea – vapaaehtoistoimijat sekä paikalliset kannattajat, yritykset ja muut yhteisöt ovat kaikki elintärkeässä roolissa meidän tarinassa. On upeaa päästä juhlimaan mestaruutta torille yhdessä kaikkien yhteistyötahojen kanssa”, Akaa Futsalin puheenjohtaja Tero Kivistö tunnelmoi.

Ensimmäinen liigamestaruus

Tämän kevään mestaruus on Akaa Futsalin ensimmäinen. Joukkue on aiemmin saavuttanut SM-tasolla kaksi hopeaa ja kolme pronssia. Voiton myötä joukkue pelaa ensi kaudella myös Euroopan kentillä UEFA Futsal Mestarien Liigassa.

”Akaa Futsalin Suomen mestaruus on upea saavutus ja sillä on valtava merkitys koko kaupungin tunnettuudelle ja vetovoimalle. Lisäksi Akaa Futsalin otteet ovat tarjonneet kauden aikana runsaasti yhteistä jännitettävää sekä ilonaiheita”, sanoo Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola.

Kultajuhlan järjestävät yhteistyössä Akaa Futsal ja Akaan kaupunki.

Torilla tavataan!

Lisätietoja:

Akaa Futsal, hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö, puh. 050 486 7783, tero.kivisto@akaafutsal.fi

Akaa Futsal, mediavastaava Juha Vedenpää, puh. 050 487 2408, juha.vedenpaa@akaafutsal.fi

Akaan kaupunki, kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi

Akaan kaupunki, viestintäasiantuntija Sini Kantola, puh. 040 335 3205, sini.kantola@akaa.fi