Elinkeinot ja työllisyys - Akaan kaupunki

Elinkeinot ja työllisyys

Työelämä hyvillä yhteyksillä

”Suomen helpoimmin lähestyttävä kaupunki”. Kasvavana kaupunkina Akaa tarjoaa monipuolisia työllisyysmahdollisuuksia asukkaille ja mittatilaustontteja yrityksille. Sijainti valtateiden ja pääradan kohtaamispaikassa luo edellytykset myös sujuville kulkuyhteyksille: junalla pääkaupunkiin ja Turkuun menee reilu tunti ja Tampereelle vartti. Työllisyyspalvelut tarjoavat työ- ja opiskeluvalmiuksien hankkimiseen ohjausta ja tukea. Akaassa toimivilla ja tänne muuttavilla yrityksillä mahdollisuus 20 %:n investointitukeen. Ota yhteyttä niin löydämme juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun!

Va. elinkeinopäällikkö

Jaakko Hautamäki
+358 40 335 3690
jaakko.hautamaki@akaa.fi
Valtatie 11
37800 Akaa

Jaako hautamäki hymyilee kuvassa.
Työllisyyspalvelut

+358 40 335 3673 (ma-to klo 9-12)

tyollisyyspalvelut@akaa.fi

Jos haluat lähettää työllisyyspalveluiden työntekijälle sähköpostilla salassa pidettävää tietoa tai liitteen, joka sisältää salassa pidettävää tietoa, lähetäthän viestisi https://turvaposti.epirkanmaa.fi/ -portaalin kautta.

Ensisijaiset yhteydenotot Oma asiointi -palvelun kautta, https://tyomarkkinatori.fi

Ajankohtaista

Kaupunki antaa peltoalueita vuokralle

Akaan kaupunki asettaa julkisesti vuokrattavaksi kolme peltoaluetta maatalouskäyttöön Toijalan Riihiniemen ja Heinäkankaan sekä Kylmäkosken Tipurin alueilta. Vuokra-aika on 1.5.2024–30.4.2027. Vuosittainen…

Katso kaikki ajankohtaiset

Sinua varten

Palvelulupaus yrittäjille 24/7 pitää


Työllisyyspalvelut ovat apuna arjessa ja tukena työllistymisessä