Toijalan Satama - Akaan kaupunki
nainen ja lapsi vedessä

Toijalan Satama

Koe uudistunut Toijalan Satama ja Akaa-elämykset! Sijaintimme on alle puolen tunnin matkan päässä Tampereelta Helsinki-Tampere-moottoritien varressa. Osoite: Satamatie 317, 37800 Akaa.

Toijalan Sataman joulu 11.12.2021

Koko perheen iloinen joulutapahtuma Satamassa lauantaina 11.12.2021 klo 11-18.

Luvassa on jouluiset myyjäiset, musiikkiesityksiä, tonttupolku, joulupukki, alpakoita ja paljon muuta!

Tapahtuma Facebookissa

Palvelut

Mainoskuva, jossa logo ja eri aktiviteetteja

Elämyspuisto GoPark

Elämyspuisto GoPark tarjoaa huikeita liikuntaelämyksiä kaikenikäisille liikkujille. Talvella suosittelemme kokeilemaan elämyskelluntaa avovedessä! Siinä pääset kokemaan painottomuuden tunteen vaikka tähtitaivaan alla.

Kesällä voit vuokrata sup-laudan/kanootin/kajakin/fatbiken tai osallistua ohjatuille retkille ja safareille. Pienen melontamatkan päässä on Kekkä-saari, jossa voit majoittua Tentsile Experience Camp -puumajoitteessa. Koko perheen kelluva vesipuisto on suunniteltu monipuoliseksi temmeltämisalueeksi, josta löytyy nousuja, laskuja, hyppyreitä ja vesiliukumäki. Meillä järjestät myös ikimuistoiset synttärit, polttarit ja tyhy-päivät.

Gopark vastaa myös Sataman kesäkioskin toiminnasta.

Talvella yhteydenotot: info@gopark.fi ja puh. 0400 88199

GoParkin nettisivut

GoPark Facebookissa

Vanaja Padelin mainoskuva, jossa maila ja palloja

Vanaja Padel

Satamasta löytyy kaksi huippuluokan padelkenttää. Padel on helposti omaksuttava nelinpelinä pelattava mailapeli. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Pallo saa pelissä kimmota sekä kentän että seinien kautta, joten erilaisia lyöntimahdollisuuksia on runsaasti. Padel sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelin sosiaalisuuden vuoksi sitä kutsutaan ns. picnic-peliksi, mikä sopii erinomaisesti Toijalan sataman miljööseen.

Kentät on suljettu talvikaudeksi 2021-2022.

Varaa kenttä

Vanaja Padelin nettisivut

Vanaja Padel Facebookissa

näytelmän roolihenkilöt katsovat kameraan

Toijalan Näyttämön kesäteatteri

Toijalan Näyttämö on lähes 70-vuotias harrastajateatteri, joka luo upeita teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Suomea saapuville teatterin ystäville. Taitavat näyttelijät, mielenkiintoiset näytelmävalinnat ja ammattiohjaajat takaavat viihdyttävän teatterikokemuksen. Kesäteatterin katettuun katsomoon mahtuu noin 240 katsojaa ja herkulliset väliaikatarjoilut nautiskellaan edulliseen hintaan vanhassa ja idyllisessä asemamiljöössä. Tervetuloa nauttimaan! Lippuvaraukset ja lisätietoja kotisivuiltamme.

Teatterin kesäkausi 2021 on päättynyt.

Toijalan Näyttämön nettisivut

risteilyalus lipuu järvellä

Kuutar -risteilyt

Kuutar -risteilyt on seutukunnalla harjoittanut risteilytoimintaa jo toistakymmentä vuotta, mutta tämän vuoden suurin uutinen on M/S Kulkurilla avattava reititys Valkeakosken ja Toijalan sataman, sekä Toijalan sataman ja Emil Wikströmin museon, Visavuoren välille.

M/S Kulkurin suositeltu matkustajamäärä on 65. Voit varata laivamme käyttöösi halutessasi myös pienille, tunnin tai parin risteilyille. Tervetuloa risteilemään kanssamme!

Kesäkauden risteilyt Valkeakoski-Akaa-välillä ovat päättyneet.

Kuuttaren nettisivut

Kuutar Facebookissa

ihmisiä ulkokuntosalilla

Fitbox Kontti Gym

Liikuntakeskus Fitbox on aivan Toijalan ytimessä torin laidalla sijaitseva täyden palvelun kuntokeskus. Toijalan monipuolisimmasta kuntokeskuksesta löydät laadukkaiden kuntosali- ja pt-palveluiden lisäksi muun muassa laajan kattauksen eri ryhmäliikuntamuotoja, crosstraining-harjoittelua sekä spinningia.

Nyt pääset treenaamaan kanssamme myös Satamassa KonttiGymillä koko kesän! KonttiGymiltä löytyy monipuoliset välineet voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen treenaamiseen. Meillä voit treenata omatoimisesti ja järjestämme myös ohjattua toimintaa.

Avoinna kesällä joka päivä klo 12-20. KonttiGym on suljettu talvikaudeksi.

FitBox Facebookissa

Laiva seilaa vesillä

Kelly’s Harbor cafe

Kelly’s Harbor cafe on viihtyisä rantaterassi Toijalan satamassa. Tarjoamme makuja maailmalta moneen nälkään. Tule viihtymään ja seikkailemaan kanssamme makumatkalla.

Nauti maistuva satamalounas: mm. hiiligrillistä tuoretta kalaa ja lihavartaita sekä pienempään nälkään vaikkapa tacoja ja tapaksia. Seurusteluun ja ruokajuomiksi viinejä ja pienpanimo-oluita. Kahvin kylkeen maistuu Minimelts-jäätelö.

Viikonloppuisin myös elävää musiikkia. Ota rennosti meidän kanssa! Meille ovat myös lapset ja nelijalkaiset tervetulleita.

Ravintola on suljettu talvikauden ajaksi.

Kelly’s Harbor Cafen Facebook-sivut

karavaanialue ilmasta kuvattuna

BestPark Akaa

BestPark Akaa on mutkaton ja luonnonläheinen valinta kaikille matkailuautolla ja matkailuvaunulla liikkuville. Leirintä onnistuu mukavasti alueella etenkin, kun suunnitelmana on lyhytaikainen camping-matkailu. Alue on pieni ja Toijalan Sataman monipuoliset palvelut sijaitsevat aivan lähettyvillä.

Best Park Akaa palvelee keskeisen sijaintinsa vuoksi erinomaisesti kaikkia Etelä-Suomeen suuntautuvia caravan-retkeilijöitä. Täällä viihtyvät myös erityisesti kaupunkilomailijat, kulttuurilomailijat, luonnosta nauttijat, melojat ja veneilijät.

BestParkin yhteydessä toimii viihtyisä kahvila ja Sataman Ratagolf.

Tervetuloa majoittumaan BestPark Akaaseen vuoden ympäri!

BestPark Akaan nettisivut

nainen ja mies juttelee kuntoportailla

Vesistöt ja luonto

Monipuolinen Satama kutsuu Vanajalla veneilijät viihtymään: vieraspaikat löytyvät venelaiturista uimarannan läheisyydestä. Vieraspaikat on merkitty poijuilla ja ne varustetaan sähköllä tämän kesän aikana.

Upea luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia virkistäytymiseen. Löydät alueelta omat uimarannat ihmisille ja eläimille, grillikatoksen sekä Kangassaaren laavun ja nuotiopaikan. Läheisestä Kekkä-saaresta löytyy nuotiopaikka ja välineet retkieväiden valmistamiseen sekä virallinen tentsile-puumajoitepuisto.

Satamasta lähtee noin kuuden kilometrin mittainen Terisjärven luontopolku, joka johtaa kulkijan Nahkialanvuoren maisemiin ja kuntoportaiden luo. Matkalla voi bongailla harvinaisiakin lintulajeja.

Meillä vietät onnistuneet yksityistapahtumat ja tilaisuudet. Ota yhteyttä: toijalansatama@akaa.fi

Facebook
Instagram