Toijalan Satama - Akaan kaupunki
Ilmakuva Toijalan satamasta

Toijalan Satama

Koe Toijalan Satama ja Akaa-elämykset! Monipuolinen elämysalue sijaitsee alle puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Saapuminen Tampere-Helsinki -moottoritieltä: ota liittymä 31/Toijala. Seuraa Sataman opasteita, matkaa noin kilometri.
Osoite: Satamatie 317, 37800 Akaa.

Palvelumme

mainoskuva

Elämyspuisto GoPark

Meiltä voit vuokrata sup-laudan, kanootin, kajakin, E-fatbiken/maastopyörän tai osallistua ohjatuille retkille ja safareille. Pelaa minigolfia perheen tai kavereiden kanssa.

Koko perheen kelluva aktiviteettirata on monipuolinen temmeltämisalue. Ulkopakopelissä punnitaan ryhmän yhteistyökykyä ja koetaan jännittäviä yhteisiä hetkiä! Pienen melontamatkan päässä on Kekkä-saari, jossa voit yöpyä tentsile-puumajoitteessa. Uudistuneesta GoGrill&Cafesta saat maistuvat ateriat, jäätelöt ja juomat myös anniskeluoikeuksin.

Saunan aukioloajat löydät täältä.

GoParkin nettisivut

GoPark Facebookissa

Vanaja Padelin mainoskuva, jossa maila ja palloja

Vanaja Padel

Satamasta löytyy kaksi huippuluokan padelkenttää. Padel on helposti omaksuttava nelinpelinä pelattava mailapeli. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Pallo saa pelissä kimmota sekä kentän että seinien kautta, joten erilaisia lyöntimahdollisuuksia on runsaasti. Padel sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelin sosiaalisuuden vuoksi sitä kutsutaan ns. picnic-peliksi, mikä sopii erinomaisesti Toijalan sataman miljööseen.

Varaa kenttä

Vanaja Padelin nettisivut

Vanaja Padel Facebookissa

Teatterikatsomo, joka on täynnä ihmisiä.

Toijalan Näyttämön kesäteatteri

Toijalan Näyttämö on 70-vuotias harrastajateatteri, joka luo upeita teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Suomea saapuville teatterin ystäville. Taitavat näyttelijät, mielenkiintoiset näytelmävalinnat ja ammattiohjaajat takaavat viihdyttävän teatterikokemuksen. Kesäteatterin katettuun katsomoon mahtuu noin 240 katsojaa ja herkulliset väliaikatarjoilut nautiskellaan edulliseen hintaan vanhassa ja idyllisessä asemamiljöössä. Tervetuloa nauttimaan! Kesällä 2024 ohjelmistossa Liian paksu perhoseksi.

Toijalan Näyttämön nettisivut

Laiva vedessä kiinni rannassa.

Pirkka Lines

Pirkka Lines ja M/S Helena risteilee Toijalan satamaan kesäisin. Reittiliikenne kulkee Visavuoreen ja Valkeakoskelle. Järjestämme myös teemaristeilyjä Laukon kartanon konsertteihin ja Vaihmalan hoviin.

Aluksemme on varattavissa yksityiskäyttöön isoille ja pienille ryhmille; laivalla vietät ainutlaatuisissa järvimaisemissa unohtumattoman retkipäivän. M/S Helenalla on 30 matkustajapaikkaa aurinkokannella ja 40 sisällä. Laivan varustukseen kuuluvat vessa, kylmäsäilytystila, av-välineet (tv, mikrofoni, äänentoisto). Myös herkulliset juoma- ja ruokatarjoilut järjestyvät.

Lue lisää Pirkka Linesin nettisivuilta

karavaanialue ilmasta kuvattuna

BestPark Akaa

BestPark Akaa on mutkaton ja luonnonläheinen valinta kaikille matkailuautolla ja matkailuvaunulla liikkuville. Leirintä onnistuu mukavasti alueella etenkin, kun suunnitelmana on lyhytaikainen camping-matkailu. Alue on pieni ja Toijalan Sataman monipuoliset palvelut sijaitsevat aivan lähettyvillä.

Tervetuloa majoittumaan BestPark Akaaseen vuoden ympäri!

BestPark Akaan nettisivut

uimaranta, jossa ihmisiä aurinkoisena päivänä

Vesistöt, luonto ja muut aktiviteetit

Monipuolinen Satama kutsuu Vanajalla veneilijät viihtymään: vieraspaikat löytyvät venelaiturista uimarannan läheisyydestä. Vieraspaikat on merkitty poijuilla.

Upea luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia virkistäytymiseen. Löydät alueelta omat uimarannat ihmisille ja eläimille, sauna lämpiää GoParkin aukioloaikojen mukaisesti. Alueella on grillikatos sekä Kangassaaren laavu ja nuotiopaikka. Läheisestä Kekkä-saaresta löytyy nuotiopaikka ja välineet retkieväiden valmistamiseen sekä tentsile-puumajoitepuisto.

Satamasta lähtee noin yhdeksän kilometrin mittainen Terisjärven luontopolku, joka johtaa kulkijan Nahkialanvuoren maisemiin ja kuntoportaiden luo. Matkalla voi bongailla harvinaisiakin lintulajeja.

Satamassa voit pelata myös ratagolfia.

Meillä vietät onnistuneet yksityistapahtumat ja tilaisuudet. Ota yhteyttä:

Facebook
Instagram