Toijalan Satama - Akaan kaupunki
nainen ja lapsi vedessä

Toijalan Satama

Koe uudistunut Toijalan Satama ja Akaa-elämykset! Meillä virkistäydyt ja rentoudut koko perheen voimin - alle puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Osoitteemme on Satamatie 317, 37800 Akaa.

Perinteinen koko perheen juhannusjuhla järjestetään Satamassa juhannusaattona 25.6. klo 12-16. Tervetuloa! Lisätietoja löytyy Toijalan Sataman Facebook-sivuilta.

Palvelut

Mainoskuva, jossa logo ja eri aktiviteetteja

Elämyspuisto GoPark

Elämyspuisto GoPark tarjoaa huikeita liikuntaelämyksiä kaikenikäisille liikkujille. GoParkin tarjonnasta voit vuokrata sup-laudan/kanootin/kajakin/fatbiken tai osallistua ohjatuille retkille ja safareille. Pienen melontamatkan päässä on Kekkä-saari, jossa voit majoittua Tentsile Experience Camp -puumajoitteessa. Koko perheen kelluva aktiviteettirata on suunniteltu monipuoliseksi temmeltämisalueeksi, josta löytyy nousuja, laskuja, hyppyreitä ja vesiliukumäki. Meillä järjestät myös ikimuistoiset synttärit, polttarit ja tyhy-päivät.

Gopark vastaa myös Sataman kesäkioskin toiminnasta.

Avoinna ma-su klo 12-20 (myös kesäkioski ja sauna)

GoParkin nettisivut

GoPark Facebookissa

Vanaja Padelin mainoskuva, jossa maila ja palloja

Vanaja Padel

Satamasta löytyy kaksi huippuluokan padelkenttää. Padel on helposti omaksuttava nelinpelinä pelattava mailapeli. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Pallo saa pelissä kimmota sekä kentän että seinien kautta, joten erilaisia lyöntimahdollisuuksia on runsaasti. Padel sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelin sosiaalisuuden vuoksi sitä kutsutaan ns. picnic-peliksi, mikä sopii erinomaisesti Toijalan sataman miljööseen.

Vanaja Padelin nettisivut

Vanaja Padel Facebookissa

teatterin katsomo

Toijalan Näyttämön kesäteatteri

Toijalan Näyttämö on lähes 70-vuotias harrastajateatteri, joka luo upeita teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Suomea saapuville teatterin ystäville. Taitavat näyttelijät, mielenkiintoiset näytelmävalinnat ja ammattiohjaajat takaavat viihdyttävän teatterikokemuksen. Kesäteatterin katettuun katsomoon mahtuu noin 240 katsojaa ja herkulliset väliaikatarjoilut nautiskellaan edulliseen hintaan vanhassa ja idyllisessä asemamiljöössä. Tervetuloa nauttimaan! Lippuvaraukset ja lisätietoja kotisivuiltamme.

Ensi-ilta 27.6.2021

Toijalan Näyttämön nettisivut

risteilyalus lipuu järvellä

Kuutar -risteilyt

Kuutar -risteilyt on seutukunnalla harjoittanut risteilytoimintaa jo toistakymmentä vuotta, mutta tämän vuoden suurin uutinen on M/S Kulkurilla avattava reititys Valkeakosken ja Toijalan sataman, sekä Toijalan sataman ja Emil Wikströmin museon, Visavuoren välille.

M/S Kulkurin suositeltu matkustajamäärä on 65. Voit varata laivamme käyttöösi halutessasi myös pienille, tunnin tai parin risteilyille. Tervetuloa risteilemään kanssamme!

Risteilyt Valkeakoski-Akaa -välillä keskiviikkoisin 30.6.-4.8.

Kuuttaren nettisivut

Kuutar Facebookissa

logo

Fitbox Kontti Gym

Liikuntakeskus Fitbox on aivan Toijalan ytimessä torin laidalla sijaitseva täyden palvelun kuntokeskus. Toijalan monipuolisimmasta kuntokeskuksesta löydät laadukkaiden kuntosali- ja pt-palveluiden lisäksi muun muassa laajan kattauksen eri ryhmäliikuntamuotoja, crosstraining-harjoittelua sekä spinningia.

Nyt pääset treenaamaan kanssamme myös Satamassa KonttiGymillä koko kesän! KonttiGymiltä löytyy monipuoliset välineet voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen treenaamiseen. Meillä voit treenata omatoimisesti ja järjestämme myös ohjattua toimintaa.

FitBox Facebookissa

Laiva seilaa vesillä

Kelly’s Harbor cafe

Kelly’s Harbor cafe on viihtyisä rantaterassi Toijalan satamassa. Tarjoamme makuja maailmalta moneen nälkään. Tule viihtymään ja seikkailemaan kanssamme makumatkalla.

Aamuisin tukeva aamiainen ja päivällä maistuva satamalounas.  Listalta tarjolla mm. hiiligrillistä tuoretta kalaa ja lihavartaita sekä pienempään nälkään vaikkapa tacoja ja tapaksia. Seurusteluun ja ruokajuomiksi viinejä ja pienpanimo-oluita. Kahvin kylkeen minimelts jäätelöt ja tuoreet paikanpäällä tehdyt donitsit.

Viikonloppuisin myös elävää musiikkia. Ota rennosti meidän kanssa! Meille ovat myös lapset ja nelijalkaiset tervetulleita.

Kelly’s Harbor Cafen Facebook-sivut

matkailuautot pysäköitynä matkaparkissa

BestPark Akaa

BestPark Akaa on mutkaton ja luonnonläheinen valinta kaikille matkailuautolla ja matkailuvaunulla liikkuville. Leirintä onnistuu mukavasti alueella etenkin, kun suunnitelmana on lyhytaikainen camping-matkailu. Alue on pieni ja Toijalan Sataman monipuoliset palvelut sijaitsevat aivan lähettyvillä.

Best Park Akaa palvelee keskeisen sijaintinsa vuoksi erinomaisesti kaikkia Etelä-Suomeen suuntautuvia caravan-retkeilijöitä. Täällä viihtyvät myös erityisesti kaupunkilomailijat, kulttuurilomailijat, luonnosta nauttijat, melojat ja veneilijät.

Sataman Ratagolf löytyy BestParkin yhteydestä.

Ratagolf auki joka päivä klo 9-21.

BestPark Akaan nettisivut

nainen ja mies juttelee kuntoportailla

Vesistöt ja luonto

Sataman vierasvenepaikat löytyvät vierasvenelaiturista uimarannan läheisyydestä. Vieraspaikat on merkitty poijuilla ja ne varustetaan sähköllä tämän kesän aikana. Kaunis Vanajavesi vie veneilijät Hämeenlinnan ja Tampereen suuntiin.

Satamaa ympäröivä upea luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia virkistäytymiseen. Löydät alueelta omat uimarannat ihmisille ja eläimille, grillikatoksen sekä Kangassaaren laavun ja nuotiopaikan. Läheisestä Kekkä-saaresta löytyy myös nuotiopaikka ja välineet retkieväiden valmistamiseen.

Alueelta lähtee noin kuuden kilometrin mittainen Terisjärven luontopolku, joka johtaa kulkijan Nahkialanvuoren maisemiin ja kuntoportaiden luo.

 

Sataman virkistävät kesäjumpat torstaisin klo 18

1.7. Lavis
8.7. Booty & Abs
15.7. Syke & Core
22.7. Muokkaus
29.7. Lempeä keho
5.8. Crosstraining
12.8. Bodycombat.

Järj. Tovoli ry

Meillä vietät onnistuneet yksityistapahtumat ja tilaisuudet. Ota yhteyttä: toijalansatama@akaa.fi

Facebook
Instagram