nainen ja lapsi vedessä

Toijalan Satama

Tervetuloa uudistuvaan Toijalan Satamaan! Kesällä 2021 Satamassa virkistäydytään ja rentoudutaan koko perheen voimin – tule poimimaan omat Akaa-elämyksesi.
Meille pääset nopeasti: Helsinki-Tampere -moottoritieltä on vain kahden minuutin matka.

Akaa-elämyksiä matkailijalle ja asukkaalle:

Elämyspuisto GoPark: tentsile-, sup-, kanootti-, kajakki- ja fatbikevuokrausta, vesipuisto
Kelly’s Harbour Café
Sisävesiristeilyjä Akaan ja Valkeakosken välillä
Toijalan Näyttämön kesäteatteri
BestPark Akaa
Vanaja Padel
Sataman KNT Gym
Omat uimarannat ihmisille ja eläimille

Meillä vietät onnistuneet yksityistapahtumat ja tilaisuudet. Ota yhteyttä: sini.kantola@akaa.fi

 

Palvelut

Mainoskuva, jossa logo ja eri aktiviteetteja

Elämyspuisto GoPark

Elämyspuisto GoPark tarjoaa huikeita liikuntaelämyksiä kaikenikäisille liikkujille. GoParkin tarjonnasta voit vuokrata sup-laudan/kanootin/kajakin/fatbiken tai osallistua ohjatuille retkille ja safareille. Pienen melontamatkan päässä on Kekkä-saari, jossa voit majoittua Tentsile Experience Camp -puumajoitteessa. Koko perheen kelluva aktiviteettirata on suunniteltu monipuoliseksi temmeltämisalueeksi, josta löytyy nousuja, laskuja, hyppyreitä ja vesiliukumäki. Meillä järjestät myös ikimuistoiset synttärit, polttarit ja tyhy-päivät.

GoParkin nettisivut
GoPark Facebookissa

Vanaja Padelin mainoskuva, jossa maila ja palloja

Vanaja Padel

Toijalan satamaan valmistuu kevään aikana kaksi huippuluokan padelkenttää. Padel on helposti omaksuttava nelinpelinä pelattava mailapeli. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Pallo saa pelissä kimmota sekä kentän että seinien kautta, joten erilaisia lyöntimahdollisuuksia on runsaasti. Padel sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelin sosiaalisuuden vuoksi sitä kutsutaan ns. picnic-peliksi, mikä sopii erinomaisesti Toijalan sataman miljööseen.

Vanaja Padelin nettisivut

Vanaja Padel Facebookissa

Sataman KNT Gym

Sataman KNT Gym on ulkosali, jossa treenaat omatoimisesti tai valmentajan ohjaamilla tunneilla. Kontti gymiltä löytyy välineet monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun.

Järjestämme ohjelmaa mm. polttareille, syntymäpäiville ja Tyhy-päiville, myös yhteistyössä Sataman muiden toimijoiden kanssa. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Sataman KNT Gym Facebookissa

teatterin katsomo

Toijalan Näyttämön kesäteatteri

Toijalan Näyttämö on lähes 70-vuotias harrastajateatteri, joka luo upeita teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Suomea saapuville teatterin ystäville. Taitavat näyttelijät, mielenkiintoiset näytelmävalinnat ja ammattiohjaajat takaavat viihdyttävän teatterikokemuksen. Kesäteatterin katettuun katsomoon mahtuu noin 240 katsojaa ja herkulliset väliaikatarjoilut nautiskellaan edulliseen hintaan vanhassa ja idyllisessä asemamiljöössä. Tervetuloa nauttimaan! Lippuvaraukset ja lisätietoja kotisivuiltamme.

Toijalan Näyttämön nettisivut