Kulttuuri ja taide - Akaan kaupunki

Kulttuuri ja taide

Perinteitä ja pirteitä tapahtumia

Moni tuntee Akaasta Pihlgren ja Ritolan tehtaan upeat designtapetit ja Toijalan Veturimuseon punatiiliset pilttuut.

Meillä vaalitaan perinteitä ja samalla luodaan jatkuvasti uutta. Kaupunkihunajaa juhlitaan sadonkorjuuaikaan ja vahva yhdistystoiminta yhteistyössä kaupungin kanssa huoltaa tuhansien hyvinvointia.

Akaan kulttuuripalvelut

Akaan kulttuuripalvelut on kaupungin kulttuuritoiminnan kiintopiste, joka edistää tasapuolisesti kaupungin eri kulttuuritoimijoiden elinvoimaisuutta ja koordinoi sekä tuottaa kaupungin omia tilaisuuksia. Lisäksi kulttuuripalvelut vastaa osaltaan kaupungin maakunnallisista sekä valtakunnallisista projekteista, hankkeista ja yhteistyökuvioista.

Kulttuuripalveluiden toimisto Kulttuuritalo Laaksolassa on avoinna ajanvarausperiaatteella. Ole ystävällinen ja varmista etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse Akaan tapahtuma- ja kulttuurikoordinaattori Jarmo Julkuselta, että olemme paikalla sinua varten.

Akaan kulttuurityöryhmä

Akaan kulttuurityöryhmä on kaupungin ja kulttuurijärjestöjen yhteinen toimielin, jonka tehtävänä on kehittää kulttuuritoimintaa ja aktivoida kansalaisjärjestöjä. Kulttuurityöryhmän puheenjohtaja on Mikko Peltoniemi.