Terveys - Akaan kaupunki

Terveys

Pirkanmaan hyvinvointialue

Akaan sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa 1.1.2023 alkaen Pirkanmaan hyvinvointialue. Nykyiset palvelupaikat ja palveluntuottajat pysyvät samoina ja myös sähköiset asiointimahdollisuudet siirtyvät hyvinvointialueelle.

Lisätietoa muutoksista ja yhteystiedot löydät osoitteesta www.pirha.fi. Ellei tietoa löydy verkosta, sosiaali- ja terveyspalvelujen yleinen neuvontanumero eli Soteluuri auttaa numerossa 03 384 5050 arkisin klo 8–18. Sote-luurissa ei käsitellä asiakastietoja tai palvelun ja hoidon tarvetta.

Jos on tarve saada ohjeita terveyspalveluihin hakeutumisesta tai arviota hoidon tarpeesta, soitathan ensisijaisesti oman terveysasemasi palvelunumeroon, 040 335 2702 / Akaan hyvinvointikeskus, ma–to klo 8–16, pe klo 8–15. Päivystykseen hakeutumista harkitseva voi kysyä ohjeita ja neuvoja vuorokauden ympäri numerosta 116 117. Hätätilanteessa soitetaan 112.

Akaan terveyspalveluiden tärkeät yhteystiedot: www.akaa.fi/terveys/terveyspalveluiden-tarkeat-yhteystiedot

Ajankohtaista

Katso kaikki ajankohtaiset

AiKAA ELÄÄ!

Menossa Akaan hyvinvointikeskukseen? Tutustu pohjakarttoihin:

Hyvinvointikeskuksen pohjakartat


Uusi hyvinvointikeskus avattiin kesällä 2021. Se yhdistää saman katon alle sosiaali- ja terveyspalvelut sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelut.