Terveys - Akaan kaupunki

Terveys

Pirkanmaan hyvinvointialue

Akaan sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa 1.1.2023 alkaen Pirkanmaan hyvinvointialue. Nykyiset palvelupaikat ja palveluntuottajat pysyvät samoina muutoksesta huolimatta ja myös sähköiset asiointimahdollisuudet siirtyvät hyvinvointialueelle.

Lisätietoa muutoksista ja yhteystiedot löydät osoitteesta www.pirha.fi. Ellei tietoa löydy verkosta, sosiaali- ja terveyspalvelujen yleinen neuvontanumero eli Soteluuri auttaa numerossa 03 384 5050 arkisin klo 8–18. Sote-luurissa ei käsitellä asiakastietoja tai palvelun ja hoidon tarvetta.

Jos on tarve saada ohjeita terveyspalveluihin hakeutumisesta tai arviota hoidon tarpeesta, soitathan ensisijaisesti oman terveysasemasi palvelunumeroon, 040 335 2702 / Akaan hyvinvointikeskus, avoinna ma-pe klo 8-10.30. Toissijaisesti voit soittaa myös Pirkanmaan terveysneuvonnan numeroon 03 384 5000, se on avoinna päivittäin klo 7–22. Päivystykseen hakeutumista harkitseva voi kysyä ohjeita ja neuvoja vuorokauden ympäri numerosta 116 117. Hätätilanteessa soitetaan 112.

Akaan terveyspalveluiden tärkeät yhteystiedot: www.akaa.fi/terveys/terveyspalveluiden-tarkeat-yhteystiedot

Ajankohtaista

Koronarokotuspäivät helmi-maaliskuussa

Akaan hyvinvointikeskuksessa järjestetään helmi-maaliskuussa koronarokotuspäiviä ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta seuraavasti: Koronarokotuspäivät ajanvarauksella Aika tulee varata etukäteen puhelimitse tiistaisin klo 8–10.30…

Asiakas- ja potilastiedot hyvinvointialueella

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Pirkanmaan kuntien sosiaalihuollon asiakastiedot ja terveydenhuollon potilastiedot yhdistyvät hyvinvointialueen yhteisiksi asiakastiedoiksi ja potilastiedoiksi. Näiden henkilörekistereiden rekisterinpitäjänä toimii…

Katso kaikki ajankohtaiset

AiKAA ELÄÄ!

Menossa Akaan hyvinvointikeskukseen? Tutustu pohjakarttoihin:

Hyvinvointikeskuksen pohjakartat


Uusi hyvinvointikeskus avattiin kesällä 2021. Se yhdistää saman katon alle sosiaali- ja terveyspalvelut sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelut.