Elokuvan kuvaukset aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä Toijalassa 27.1.–4.2. - Akaan kaupunki

Elokuvan kuvaukset aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä Toijalassa 27.1.–4.2.

Akaassa kuvataan uutta kotimaista Räkä ja Roiskis -elokuvaa tammi-helmikuun vaihteessa 27.1.–4.2. Ulkona tapahtuvat kuvaukset aiheuttavat joitakin poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen sekä autojen pysäköintiin.

Kuvausalueilla liikkuvien kannattaa huomioida rajoitukset.

Kuvauspaikat ja ajankohdat

27.-28.1. Ylpöntie 7:n ja Meijerintie risteys. Alue suljetaan liikenteeltä Ylpöntien ja Meijerintie-Pätsiniementien väliltä sekä Meijerintien ja Ylpöntie-Mustaportintien väliltä. Lisäksi suljetaan Meijerintie pohjoisesta tulevan sekä Ylpöntie lännestä tulevalta liikenteeltä ottojen ajaksi. Ottojen ja pysäytysten kesto on kerrallaan enintään viisi minuuttia.

27.1. Toijalan rautatieasema. Aseman Pätsiniementien puoleinen edusta ja parkkialue ovat osittain kuvauskaluston käytössä.

28.1. Kolmen lehmuksen puisto, Toijala. Kuvausalueena on puisto kauppatilojen edustalla. Valtatien liikenne välillä Kirkkotori-Kalevantie pysäytetään ottojen ajaksi.

29.1. Konhon sillan ympäristö sekä Hämeentien ja Valkeakoskentien risteys. Liikennettä ei suljeta.

3.2. Toijalan vanha terveysasema. Akaantieltä terveysasemalle tuleva liikenne pysäytetään ottojen ajaksi. Pysäköintialue ei ole käytössä.

3.2. Valtatie 9, Toijala. Kuvaukset ovat Valtatien jalkakäytävällä, Ravintola Oskarin edustalla. Liikenne Valtatiellä pysäytetään ottojen ajaksi.

3.–4.2. Kaupungintalon edusta ja rakennuksen itäpuoli. Liikenne pysäytetään Myllytiellä vähintään ottojen ajaksi. Myllytielle sekä kaupungintaloa vastapäätä olevalle parkkialueelle ei saa pysäköidä.

Elokuvan tuotannosta vastaa It`s A Live Films.

mies ja kaksi lasta nojaavat toisiinsa ja hymyilevät
Hugo Komaro ja Urho Kuokkanen näyttelevät Räkä ja Roiskis -elokuvassa. Keskellä ohjaaja Teemu Nikki. Kuva: Dante Mutashar