Liikenne- ja liikuntapuisto Liikkis - hauskoja elämyksiä koko perheelle - Akaan kaupunki

Liikenne- ja liikuntapuisto Liikkis – hauskoja elämyksiä koko perheelle

Akaan uusi liikenne- ja liikuntapuisto Liikkis tarjoaa vauhtia ja hauskoja elämyksiä koko perheelle.

Keskeisenä toimintona on lasten liikennepuisto, jossa lapset pääsevät opettelemaan liikennekäyttäytymistä turvallisessa ympäristössä. Puisto koostuu monipuolisista asfaltoiduista ajoreiteistä; liikenneympyrästä, liittymistä ja suojateistä. Lisäksi alue on varustettu liikennemerkeillä ja opastetaululla.

Puistossa voi tällä kesäaikaan ajella kaupungin polkuautoilla, jotka on tarkoitettu 4-12-vuotiaille lapsille. Polkuautot ovat lainattavissa ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-13. Muina aikoina puistossa voi ajella omilla kulkuvälineillä, kuten polkupyörillä ja potkulaudoilla.

Puistosta löytyy parkour-esterata sekä bmx-rata, joka toimii talvella pulkkamäkenä. Alueella on erilaisia viihtyisyyttä lisääviä oleskelualueita, penkkejä ja istutuksia.

Alueelle on myös suunniteltu petankkikenttää, senioreiden tasapainorataa, ulkokuntoilupaikkaa, nuotiopaikkaa/piknikaluetta ja multigolf-rataa. Tulossa on myös arboretum kävelyreitteineen, huolto-/kioskirakennus ja pysäköintialue. Myös nykyinen leikkipuisto tullaan uudistamaan.

Tervetuloa puistoilemaan!

Kohteen tiedot

Paikalle löytää tällä hetkellä helpoiten osoitteella Meijerintie 5-7. Lähimmät pysäköintialueet sijaitsevat Toijalan keskusurheilunkentän vieressä ja Toijalan torilla.

Puisto sijaitsee alle kilometrin päässä Toijalan juna-asemasta, joten sinne on helppo tulla myös junalla.

Etkö löytänyt etsimääsi?