Pumppari Camping - Akaan kaupunki

Pumppari Camping

Akaassa, Viialan taajamassa, Tarpianjoen rannalla sijaitseva Pumppari Camping tarjoaa asuntoauton tai -vaunun kanssa matkustavalle rauhallisen ja viihtyisän lerintäpaikan yöksi, kahdeksi tai vaikkapa viikoksi.

Lähiympäristö ja aktiviteetit

Mikäli kaipaat liikkumista luonnossa, onnistuu se helposti seuraamalla suoraan alueen reunalta lähteviä opastettuja kävelyreittejä. Kauppa-asiat hoituvat kätevästi vaikkapa kävellen tai polkupyörällä, sillä Viialan keskustan palvelut ovat vain reilun kolmen kilometrin päässä. Mikäli ison kaupungin syke ja aktiviteetit houkuttavat, pääset omalla autolla tai vaihtoehtoisesti paikallisjunalla Viialan keskustan junaseisakkeelta alle puolessa tunnissa Tampereelle tai Hämeenlinnaan.

Kesäaikaan voit aktiivisen päivän jälkeen rentoutua keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin alueen rantasaunan leppeissä löylyissä ja pulahtaa virkistäytymään Tarpianjokeen. Talviaikaan alueella on perjantaisin ja lauantaisin lämpimänä iso sisäsauna takkatupineen ja löylyjen välissä voit virkistäytyä pulahtamalla avannossa. Saunoihin voi varata myös yksityisvuoroja ennen tai jälkeen yleisten saunavuorojen.

Yhteiset tilat

Alueella on käytettävissä saunojen lisäksi erilliset wc- ja suihkutilat, tiskipaikka, pyykinpesukone, yhteinen keittiö sähköliesineen ja -uuneineen, oleskelutupa, grillimaja sekä avoin grillauspaikka.

Tapahtumia alueella

Alueella on kausipaikoilla vakituisesti noin 35–40 asuntovaunua ja -autoa, joten halutessasi löydät hauskaa seuraa ja saat opastusta alueella toimimiseen. Noin kerran kuukaudessa kokoonnumme porukalla tuvalle viettämään yhdessä iltaa karaoken, tanssin tai muun vaihtuvan ohjelman äärellä. Järjestämme säännöllisesti myös erilaisia tapahtumia, joista ilmoitamme etukäteen Facebook-sivuillamme.

Pumpparilla viihdyt varmasti luonnon ja hyvän karavaanariporukan keskellä!

Kohteen tiedot

Yhteystiedot:

Pumppari Camping ry, Pumpparintie 160, 37830 Akaa

Puhelin: Urho Lähteenmäki 0400 630 666 (myös paikkatiedustelut)

https://www.facebook.com/PumppariCampingRy

Etkö löytänyt etsimääsi?