Toijalan Näyttämö - Akaan kaupunki

Toijalan Näyttämö

Teatteri saa ihmisen hetkeksi unohtamaan arjen ja kokemaan, että elämässä on jotakin suurempaa ja se opettaa inhimillisyyttä ja toisista välittämistä!

Toijalan Näyttämö on 70-vuotias harrastajateatteri, joka on koko toimintansa ajan luonut laadukkaita, mieleenpainuvia ja nautittavia teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Suomea saapuville katsojille. Taitavat näyttelijät, onnistuneet näytelmävalinnat ja pätevät ammattitaitoiset ohjaajat lupaavat hyvää menestystä myös jatkossa.

Toijalan Näyttämö tarjoaa perinteisesti kaksi ensi-iltaa vuodessa. Talvinäytelmän harjoitukset alkavat elo-syyskuussa ja ensi-ilta on normaalisti loppiaisen ja helmikuun alun välillä ja sen esityspaikkana on hienosti saneerattu Toijalan Sampola, jossa on 104-paikkainen nouseva katsomo.

Kesänäytelmän harjoitukset aloitetaan alkuvuodesta ja ensi-ilta on yleensä kesäkuun puolivälissä. Kesäteatteri sijaitsee Toijalan Satamassa luonnonkauniissa rantamiljöössä Vanajaveden rannalla. Kesäteatterissa on nouseva, katettu 240 hengen katsomo . Viihtyisällä teatterialueellamme on wc:t sekä kahvio tuoreine ja herkullisine pullakahveineen. Myös kesään kuuluvaa grillimakkaraa on tarjolla.

Tutustu ohjelmistoomme kotisivuillamme.

Tervetuloa!

Kohteen tiedot

Toijalan Näyttämö ry

TALVITEATTERI

Toijalan Sampola, Sampolantie 3, 37800 Akaa

KESÄTEATTERI

Toijalan Satama, Kangassaarentie 2, 37800 Akaa

puh. 040 744 3517

info@toijalannayttamo.com

www.toijalannayttamo.com

Kommentteja asiakkailta

Kiitos hienosta esityksestä sunnuntaina. Tunnelma säilyi, vaikka toinen näytös katsottiinkin vähän hämärämmässä sähkökatkoksen vuoksi. Hyvän esityksen merkki on, kun ei kertaakaan näytelmän aikana vilkaise kelloa ja väliaikakin tuli ihan yllättäin.

Esityksenne oli taas tänäkin vuonna kerrassaan mainio, kiitos siitä! Kaikki olitte rooleissanne loistavia ja ohjaajalle erityiskiitos! 💐🏵️🌹

Suositellaan, Raumalt ast lähettii kattoo

Iloista mieltä ja leppoisaa kesäteatteritunnelmaa Toijalan Näyttämö onnistui tänäkin vuonna erinomaisesti, Kiitos.

 Waude! Kyllä tuonne nyt kelpaa tulla kesäteatteriin! 👍 Tulossa. Hienolta näyttää.

Olin ystäväni Anna kanssa katsomassa sunnuntaina. Ihastuimme. Prinssi ja Kettu sukelsivat sydämiimme ja Sari oli taas mainio kuten kaikki muutkin. Ihana visualisointi. Ja kiitos Johanna Reilin hienosta ohjauksesta. 💕🌹🌹.

 

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?