Toijalan Satama - virkistäydy luonnon ja veden äärellä - Akaan kaupunki

Toijalan Satama – virkistäydy luonnon ja veden äärellä

Uudistuneessa Toijalan Satamassa viihdyt ja virkistäydyt luonnon äärellä Vanajaveden maisemissa. Aktiviteetteja löytyy jokaiselle, joten meillä viihdyt pitkään.

Kaunis luonto ja monipuoliset vesistöt ulkoilureitteineen houkuttelevat ulkoilemaan. Kesällä virkistyt  alueen vesipuistossa, risteillen tai meloen. Luontopolku kutsuu patikoimaan laavulle ja bongailemaan lintuja lintutornille. Vuokraa fatbike ja maisemat vaihtuvat kuin itsestään!

Satamassa toimii Toijalan Näyttämön kesäteatteri, matkaparkki autoilijoille, rantaravintola, kesäkioski ja grillikatos. Käytössäsi ovat uimaranta saunoineen, padel-kentät, ratagolfkenttä, leikkikentät ja beach volley -kentät.

Läheisestä Kekkä-saaresta löytyy nuotiopaikkoja ja välineet retkieväiden valmistamiseen. Kokeile yöpymistä Kekän tentsile-puumajoitepuistossa luonnon keskellä! Kekän mökki on kaikkien varattavissa, ja siitä vastaa Toijalan moottorivenekerho.

Sataman sijainti on vain kilometrin verran Helsinki-Tampere -moottoritieltä. Akaan monipuoliset palvelut ovat aina lähellä.

 

Kohteen tiedot

os. Satamatie 317
37800 Akaa

Toijalan Sataman nettisivut

Etkö löytänyt etsimääsi?