Toijalan Vauhti - Kuntoa ja taitoa vauhdikkaasti - Akaan kaupunki

Toijalan Vauhti – Kuntoa ja taitoa vauhdikkaasti

Monipuolisempaa liikuntaharrastusta saat hakea! Vauhdin yleisurheiluharjoituksissa liikutetaan koko kroppaa päästä varpaisiin. Kehityt liikkuvuudessa, nopeudessa, ketteryydessä, voimassa ja kestävyydessä – ja tämä kaikki hauskojen harjoitteiden parissa, mukavassa porukassa ja osaavien ohjaajien huomassa. Harjoituksista lähdet kotiin keho ja mieli virkistyneenä!

Ikäryhmästä riippuen harjoituksissa juostaan, hypätään, tehdään koordinaatio- ja lajiharjoituksia, mennään liikuntaleikkejä ja viestejä, pelataan ja venytellään. Mukaan voi tulla ympäri vuoden koska tahansa kokeilemaan. Aikaisempaa yleisurheilutaustaa ei edellytetä.

Yleisurheiluharrastus on kukkarolle edullinen harrastus eikä vaadi erikoisvarusteita tai -välineitä. Tule sinäkin mukaan!

Kohteen tiedot

Vauhti järjestää ohjattuja yleisurheilu- ja pesäpalloharjoituksia pääosin kouluikäisille lapsille ja nuorille. Aikuisyleisurheilijoilla on omaa toimintaa, ja Vauhdissa pelataan myös kuntolentopalloa ja treenataan kahvakuulaa.

Lisätietoja Vauhdin toiminnasta:

https://toijalanvauhti.yhdistysavain.fi/

https://www.facebook.com/ToijalanVauhtiAkaa

Puheenjohtaja: Heidi Hiden-Knuutila, puh. 0400 299 904, heidi.hiden@kolumbus.fi

Yleisurheilujaoston pj.: Kari Uolamo, puh. 040 527 7360, kari.uolamo@gmail.com

Kommentteja asiakkailta

”Yleisurheilu antaa hyvää taito- ja kuntopohjaa myös muihin lajeihin.”

”Treeneistä saa lisävoimia.”

”Moni ajattelee, että yleisurheilu on yksilölaji ja yksinäistä puuhaa. Se on kuitenkin ’seurallinen’ laji, koska harjoituksissa ja kisoissa ollaan aina yhdessä ja kannustetaan toisia. Ja viesteissä ollaan joukkueena.”

”Parasta on se, kun tuntee ja näkee oman kehittymisensä, ja kunto ja tulokset paranevat.”

Etkö löytänyt etsimääsi?