Koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville yli 40-vuotiaille - Akaan kaupunki

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville yli 40-vuotiaille

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville (ryhmä 2) yli 40-vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille.

Samanaikaisesti jatketaan erittäin voimakkaasti vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastavien (ryhmä 1) 16 – 69-vuotiaiden sekä kaikkien 65 vuotta täyttäneiden rokotuksia.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa (tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä). Voitte varata aikaa mielellään Klinik 24h-asioinnin kautta tai numeroista  040 335 3071 ja 040 335 3072 klo 8 – 12. Sekä Klinik 24h-asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten varautukaa pitkiin odotusaikoihin.

Varatessanne aikaa rokotukseen tutustuttehan valmiiksi, kuulutteko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjatkaa peruste Klinik 24h-asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa. Lisätietoa sairauksista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.

Akaan terveyskeskus tiedottaa uusien ryhmien rokotusten käynnistymisestä verkkosivuillaan sekä paikallislehdissä.