Koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville yli 50–vuotiaille - Akaan kaupunki

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville yli 50–vuotiaille

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville yli 50–vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille.

Samanaikaisesti jatketaan erittäin voimakkaasti vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastavien 16–69-vuotiaiden sekä kaikkien 65 vuotta täyttäneiden rokotuksia.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa (tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä).  Voitte varata aikaa mielellään  Klinik 24h-asioinnin kautta tai numeroista  040 335 3071 ja 040 335 3072 klo 8–12. Sekä Klinik 24h-asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten varautukaa pitkiin odotusaikoihin.

Varatessanne aikaa rokotukseen tutustukaa valmiiksi, kuulutteko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjatkaa peruste Klinik 24h-asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajan varaamista. Lisätietoa sairauksista THL:n sivuilta.

Akaan terveyskeskus tiedottaa uusien ryhmien rokotusten käynnistymisestä verkkosivuillaan sekä paikallislehdissä.