Kuntalaisten kuulemistilaisuus Toijalan kouluverkkouudistuksesta 10.5.2023 - Akaan kaupunki

Kuntalaisten kuulemistilaisuus Toijalan kouluverkkouudistuksesta 10.5.2023

Akaan kaupunki valmistelee Toijalan taajaman kouluverkkouudistuksen toista vaihetta. Hankkeeseen liittyen järjestämme asukkaille kuulemistilaisuuden Toijalan yhteiskoulun auditoriossa, os. Kurisjärventie 18, keskiviikkona 10.5.2023 klo 18.30 alkaen.

Kouluverkkouudistuksen toinen vaihe käsittää eteläisen Toijalan alueen.

Tilaisuutta voi seurata kaupungin Youtube-kanavan kautta. Tilaisuuden linkki tulee vähän ennen tilaisuuden alkua kouluverkkouudistuksen sivuille. Samasta paikasta löytyy kouluverkkouudistuksen tausta-aineisto, joka päivitetään tilaisuutta edeltävän viikon aikana.

Ohjelma

18.30 Tilaisuuden avaus, kaupunginjohtaja Antti Peltola

18.35 Sivistystoimen näkymät ja tarpeet tulevalle kouluverkkoratkaisulle. Valmistelun tilanne ja tavoitteet kuntalaisten kuulemiselle, sivistysjohtaja Tero Kuusisto

18.45 Toijalan kouluverkkoratkaisun vaihtoehtojen yleisesittely: rakennuttamisen asiantuntija, DI Eero Korpi, Boost Brothers Oy

19.15 Tonttivaihtoehtojen mahdollisuudet Akaan tulevaisuuden näkökulmasta: kaupunkikehitysjohtaja Lasse Silván

19.30 Tonttivaihtoehtojen suuntaa-antavat oppilaaksiottoalueet ja koulumatkatarkastelut, sivistysjohtaja Tero Kuusisto

20.15 Tilaisuuden päätössanat: kaupunginjohtaja Antti Peltola

Keskusteluun voi osallistua ja kysymyksiä esittää sekä suullisesti paikan päällä että kirjallisesti Youtube-kanavan keskustelukentän kautta. Kysymyksiä voi halutessaan lähettää myös etukäteen sähköpostilla osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi. Viestin otsikkokenttään tulee kirjoittaa ”Kysymys Toijalan kouluverkkouudistuksesta”.

Toivotamme kuntalaiset ja kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi seuraamaan tilaisuutta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.