Menovinkkejä talvilomaviikolle - Akaan kaupunki

Menovinkkejä talvilomaviikolle

Talvilomaviikko tarjoaa tekemistä ja kokemista: kulttuuria, liikuntaa, ulkoilutapahtumia ja komiikkaa. Löydä omat Akaa-elämyksesi!

Tärppejä talvilomaviikkoon

Lauantaina 24. helmikuuta Viialan Luttusissa vietetään ulkoilu- ja pilkkipäivää klo 11-13. Tapahtumassa kaikenikäiset aloittelijat pääsevät tutustumaan pilkkimiseen. Tarjolla on opastusta ja välineitä, sekä lapsille on tehtävärata ja naruongintaa.

Lauantaina 24.2. klo 15 ja sunnuntaina 25.2. klo 17 seurantalo Sampolassa nähdään Toijalan näyttämön Kultainen vasikka.

Akaan liikunta- ja nuorisopalvelut järjestää koko perheen talviriehan Toijalan tekojäällä ja sen ympäristössä tiistaina 27.2. klo 13-15. Tapahtumassa on muun muassa jäädisco, onnenpyörä, buffet sekä muuta mukavaa puuhastelua koko perheelle.

Keskiviikkona 28.2. Akaa Areenalla on Lasten liikuntamaa klo 10-13. Käytössä on liikuntasalin monipuoliset välineet, joilla lapset aikuisineen pääsevät puuhastelemaan. Luvassa temppurataa, köysissä kiipeilyä ja pelailua. Illalla Viialan kirjasto Vilkussa on satutuokio yli 3-vuotiaille klo 18-18.30.

Keskiviikkona 28.2. klo 18-21 nuorisokahvila on auki Viialan yhtenäiskoululla.

Keskiviikkona 28.2. Akaa Areenalla nähdään Akaa-Volleyn runkosarjan viimeinen kotiottelu klo 18.30. Vastassa on Raision Loimu.

Viialan Sampolan valtaa Komediaklubi perjantaina 1.3. klo 19.30. Lavalle nousevat stand up -koomikot Heikki Vilja, Antti Syrjä, Anne Maaret, Juha Lönnqvist, Erika Pekkarinen ja Jaakko Antila. Tapahtumaa luotsaa tv:stäkin tuttu Petri Hankonen. Tapahtuman järjestää Viialan kulttuuriklubi

Lauantaina 2.3. klo 18-21 nuorisokahvila on auki Sampolanrannassa. Nuorisokahvilassa tarjotaan pientä purtavaa, pelejä ja muuta puuhaa iltoihin.

Katso lisätietoja tapahtumista tapahtumakalenterista