Seikkailupeli My2050 vie Nahkialanjärvelle arvoitusten pariin - Akaan kaupunki

Seikkailupeli My2050 vie Nahkialanjärvelle arvoitusten pariin

Ulkona liikkuen pelattava seikkailupeli My2050 avataan kuukaudeksi toukokuussa Akaaseen, Nahkialanjärven ympäristöön. My2050-peli on yhdistelmä pakohuonepeleistä tuttuja arvoituksia, kaupunkisuunnistusta ja mielenkiintoisia tarinoita tulevaisuudesta.

Älypuhelimella pelattava peli sopii niin yläkoululaisille, opiskelijoille, kaveri- tai työporukoille kuin perheille. Lapsetkin voivat lähteä mukaan tulevaisuusseikkailulle vanhempien mukana.

Pelissä käsitellään ilmastonmuutosta monipuolisesti, pohditaan sen vaikutuksia ympäristöön sekä yhteiskuntaan ja tarjotaan myös vinkkejä kestävämpään tulevaisuuteen.

Pelaamista 1-3 hengen ryhmissä

Peliaikaa on tunti, jonka aikana pelaajat tutustuvat pelin päähenkilön, 2050-luvulla elävän Niha Been, tarinaan ja keräävät pisteitä ja saavutuksia ratkomalla kinkkisiä tehtäviä.

Pelaamaan voi mennä milloin vain. Peliä suositellaan pelattavaksi 1-3 hengen ryhmissä. Pelaaminen on aina ilmaista ja pelaamiseen tarvitaan vain yksi älypuhelimen per pelaaja/joukkue. Peli on pelattavissa myös englanniksi.

Pelin mahdollistaa Jenny ja Antti Wihurin rahasto. Peliä voi pelata kuukauden kerrallaan niissä Suomen kaupungeissa, jotka ovat tilanneet pelin itselleen.

Hauskaa tulevaisuusseikkailua!

Tutustu ohjeisiin My2050-pelin sivuilla.