Sisäliikuntapaikat suljetaan 21.12. asti - Akaan kaupunki

Sisäliikuntapaikat suljetaan 21.12. asti

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on 29.11. linjannut uusia suosituksia kunnille ja kansalaisille.

Akaan kaupungin johtoryhmä on käsitellyt linjauksia ja kehottaa kuntalaisia ja paikallisia toimijoita noudattamaan niitä.

Julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat suositellaan suljettavaksi ajalla 2.12. – 21.12. Akaan kaupungin sisäliikuntatilat, mukaan lukien kuntosalit suljetaan suositusten mukaisesti kokonaan 2.-21.12.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheiljoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Koulujen liikuntatilat, Viialan palloiluhalli, Lallintalon liikuntatila, Pätsiniementien liikuntatila ja kunnan kuntosalit suljetaan kaikelta toiminnalta 2.12. alkaen ja niiden käyttö kielletään. Monitoimihalli käyttö on sallittu edellä määritetyn mukaisesti ammattiurheilulle ja koulujen liikuntakäyttöön. Hallin käyttö muina aikoina aiheuttaa hälytyksen, josta tulee hälytyksen aiheuttajalle 50 euron sakkomaksu.

Kuntosalikortteja voi edelleen ostaa ja niihin voi myös käyttää jäljellä olevia vuoden 2020 liikuntaetuja. Monitoimihallin korttien osalta voi ottaa yhteyttä hallin henkilökuntaan joko puhelimitse p. 040 567 9374 tai sähköpostitse monitoimihalli@akaa.fi.

Viialan Rasin kuntosalin ja Kylmäkosken kuntosalin käyttöoikeuksien ostamisen osalta tiedotamme lisätietoja myöhemmin.