Toijalan Sataman kesä ylitti odotukset - Akaan kaupunki

Toijalan Sataman kesä ylitti odotukset

Alueella parhaimmillaan 1000 kävijää päivässä

Uudistuneen Akaan Toijalan Sataman kesä oli erittäin onnistunut. Akaan kaupungin ja paikallisten yrittäjien yhteisponnistus keräsi alueelle parhaimmillaan 1000 kävijän päiväsaldon. Onnistumista siivitti lämmin ja aurinkoinen kesä.

Akaan kaupungin elinkeinopäällikkö Jari Jokisen mukaan kesä 2021 näytti Sataman olevan kiinnostava kohde paikallisille ja ulkopaikkakuntalaisille vieraille.

– Vetonaulana oli elämyspuisto GoParkin vesipuisto, ja myös muut uudistetut palvelut otettiin ilolla vastaan. Kesäteatteri veti hienosti väkeä ja ruokaravintolalle oli selvästi kysyntää, kertoo Jokinen.

Ensi kesäksi lisää palveluita

Ensi kesän suunnittelu on jo täydessä vauhdissa: Satamaan on tulossa lisää yritysvetoisia palveluita ja muun muassa lisää vierasvenepaikkoja. Myös infraa ja yleistä viihtyisyyttä parannetaan.

– Olemme saaneet käyttäjiltä hyvää palautetta ja ideoita kehittämisen suhteen. Ensimmäinen kesä onnistui hienosti, mutta ensi vuonna vedetään vielä paremmin, Jari Jokinen lupaa.

Toijalan Satama on viihtyisä vapaa-ajan alue, jonka palvelutarjontaa tänä kesänä täydensivät elämyspuisto GoPark, rantaravintola Kelly’s Harbor Café, Vanaja Padel, FitBox KonttiGym-ulkoliikuntasali ja Kuutar-risteilyt. Satamassa toimii myös Toijalan näyttämön kesäteatteri, BestParkin matkaparkki, Sataman Coffee Station ja kaupungin ylläpitämä uimaranta saunoineen.

 

nainen ja mies kilistävät maljat