Uusi opetuspäällikkö Jaana Viuhkola esittäytyy - Akaan kaupunki

Uusi opetuspäällikkö Jaana Viuhkola esittäytyy

Akaan kaupungin sivistystoimi vahvistui huhtikuussa uudella opetuspäälliköllä. Virassa aloittanut Jaana Viuhkola esittäytyy seuraavasti:

”Olen 47-vuotias Oulun yliopistosta valmistunut taide- ja taitopainotteinen luokanope ja asumme erityisopettajapuolisoni kanssa Loviisassa. Ajelen töihin Hämeenlinnasta, missä asustan viikot. Etsimme tällä hetkellä uutta kotia Tampereen lähistöltä. Arjen vauhdittajana meillä on 3-vuotias snautseri Jaakko.

Ensimmäiset työviikot ovat tuntuneet työntäyteisiltä, mikä johtuu varmasti opetuspuolella muun muassa kevään työruuhkasta. Liikkuvaan junaan onkin ollut jännittävää hypätä! Upeinta on ollut tuntea itsensä hyvin tervetulleeksi työyhteisöön ihan kaikkien toimesta. Olen kasvanut Sastamalassa ja poikani Juho asuu nykyisin Tampereella. Parin vuoden ajan jo on ollut mietteissä siirtyä Pirkanmaalle vähän lähemmäksi itselle tärkeitä seutuja ja ihmisiä. Akaasta työn hakeminen ja varsinkin työhön valituksi tuleminen onkin ollut minulle tärkeä elämää mullistava tapahtuma.

Minulle työssäni tärkeää ovat ihmiset, mikä tuo kaikelle tekemiselle merkitystä. Kipinää työhöni tuo myös se, että saan toisinaan vähän haastaa itseäni.

Vapaa-aikaani käytän koiran kanssa liikkumiseen, luen paljon, piirrän ja joskus maalailen akvarelleja. Pidän myös kovasti mielikuvituksellisilla juonilla varustetuista elokuvista. ”

Nainen katsoo kameraan ja hymyilee.