Akaan kaupunki kiittää Postia yhteistyöstä logistiikkakeskuksen sijaintipaikkaselvityksissä - Akaan kaupunki

Akaan kaupunki kiittää Postia yhteistyöstä logistiikkakeskuksen sijaintipaikkaselvityksissä

Posti ilmoitti tänään jatkavansa keskusteluja Hämeenlinnan kanssa tontin ostosta mahdolliselle uudelle logistiikkakeskukselle.

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola kiittää Postia erinomaisesta yhteistyöprosessista.

– Päätös on meille luonnollisesti pettymys. Haluamme kuitenkin lämpimästi kiittää Postia ja erityisesti hankkeesta vastaavaa Jari Perälää erinomaisesta ja tiiviistä yhteistyöstä prosessin aikana. Kiitos kuuluu myös muille yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa olemme räätälöineet Postille asiakaslähtöistä kokonaisratkaisua, Antti Peltola toteaa.

Akaa tarjosi Postille tonttia Akaa Pointin alueelta, joka sijaitsee valtateiden 3 ja 9 risteysalueella logistisesti loistavalla paikalla.

Keskusteluiden aikana Akaan kaupunki on tehnyt laajaa selvitystyötä Akaa Pointin alueen mahdollisuuksista Postin ja erilaisten teollisten toimijoiden tarpeisiin.

– Meillä vapautuu merkittävä alue erinomaisella sijainnilla ja pistoraidemahdollisuudella. Myös työvoiman saannin ja liikenneyhteyksien näkökulmasta alue on erittäin hyvä, joten jatkamme toiveikkain mielin alueen myymistä ja markkinoimista sekä keskusteluja muiden toimijoiden kanssa, sanoo kaupunginjohtaja Antti Peltola.

Lisätietoja: kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi