Alihankinta.info -portaalissa kohtaavat alihankinnan ammattilaiset, onko yrityksesi jo mukana? - Akaan kaupunki

Alihankinta.info -portaalissa kohtaavat alihankinnan ammattilaiset, onko yrityksesi jo mukana?

Alihankinta.info -portaalista yritykset hakevat alihankkijoiden palveluita ja uusia kumppaneita

Yritysten kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta Kanta-Hämeessä pilotoidusta Alihankinta.infosta tuli helppo ja toimiva ammattilaisten työkalu metalli-, elektroniikka- ja muovialalle. Mukana on jo yli 150 yritystä, eniten metallialalta. Nyt kannattaa olla siellä, mistä uusia kumppaneita etsitään! ”Meitä Alihankinta.info auttaa uusien alihankkijaehdokkaiden löytämisessä,” sanoo teollisuuden materiaalivirtojen hallintaratkaisuja Kauhajoelta maailmalle vievän Pesmelin tuotantojohtaja Mikko Marttila.

Akaassa toimiville yrityksille palveluun liittyminen on nyt maksutonta

Akaan kaupungin yritykset saavat tietonsa palveluun ilmaiseksi vuoden 2022 loppuun asti. Tavoite on kehittää Alihankinta.infosta ammattilaisten tuntema ja jatkuvasti käyttämä vakiotyökalu. Portaalia kehitetään suunnitelmallisesti pitkällä tähtäimellä ja markkinoinnista ja tietojen päivittämisestä huolehditaan. Viestimme palvelusta koko Suomeen, ja ykkössijalla on viestintä ostajille.

Yhteensä 90 kunnan yrityksille hankittu näkyvyys palvelussa on osa palvelu laajentamista kansalliseksi. Palvelun tarjoaa Seutukaupunkien yritysverkostot -hanke. Tänä vuonna palveluun tavoitellaan eri puolilta Suomea satoja yrityksiä. Mukana työssä on esimerkiksi myös Teknologiateollisuus ry. Tavoite on tehdä palvelusta sellainen, että siitä kannattaa vuoden 2022 jälkeen maksaa.

Palveluun kevään jälkeen omaehtoisesti kirjautuneet yli 80 yritystä todistavat, että palveluun on helppo kirjautua. Kumppaneita etsitään palveluiden lisäksi esimerkiksi laatuvaatimusten, alueen ja avainsanojen avulla. Avainsanoiksi voi lisätä vaikkapa erikoisosaamista, refrenssitoimialoja, omia tuotteita tai muuta haluamaansa. Kieliksi voi valita suomen, englannin ja venäjän. ”Sopiva yritys löytyy sitä paremmin, mitä paremmin yrityksen tiedot ovat palvelussa,” vinkkaa Marttila.

Tutustu ja liity Alihankinta.info-sivuilla! Somessa hashtagilla #Alihankinta.info

Näiden 90 kunnan ulkopuolelta yritykset pääsevät mukaan omaehtoisesti liittymismaksulla tai kaupungin tai muun organisaation pakettisopimuksella edullisemmin (kysy, ks. yhteystiedot).

Lisätietoja:
Aila Ryhänen, p. 040 485 3081, aila.ryhanen@suupohja.fi, Seutukaupunkien yritysverkostot –hanke
Mika Herpiö tai Reima Ojanen, nimi.sukunimi@riihimaki.fi, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy

Yksittäinen yritys voi liittyä myös itsenäisesti toimipaikan sijainnista riippumatta. Seutukaupunkien ulkopuoliset organisaatiot voivat tiedustella portaaliin liittymisestä Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:ltä.