Haku: Toijalan Satamaan toimijoita kesälle 2022 - Akaan kaupunki

Haku: Toijalan Satamaan toimijoita kesälle 2022

Akaan kaupunki on käynnistänyt Toijalan Sataman kehittämisen. Vuoden 2021 aikana sataman muutos on lisännyt kävijämääriä ja palaute on ollut pääosin erinomaista.  Alueelta löytyy monenlaista toimintaa ja uimaranta on noussut monien kuntalaisten ylpeydenaiheeksi.

Kehittäminen jatkuu myös 2022. Tarjoamme toimijoille mahdollisuuden osallistua Sataman palveluiden lisäämiseen. Akaan kaupungilla on alueella uimaranta, sauna-pukuhuone –kioskirakennus, koirien uimaranta, laavu, beach-volley -kentät ja vuokrattavissa oleva Kangassaaren sauna. Kaupungin lisäksi alueella toimivat tällä hetkellä Akaa BestPark ja Akaan Matkailu, Toijalan Kesäteatteri, Toijalan Moottorivenekerho, GoPark, Kelly’s, Vanaja Padel ja Fitbox Konttigym.

Olemme valmiita kuulemaan ehdotuksianne erilaisista Satamassa kävijöiden viihtyvyyttä lisäävistä toiminnoista, joita olette valmiita alueella järjestämään.

Hakemukset tulee jättää perjantaihin 3.9.2021 klo 16.00 mennessä jari.jokinen@akaa.fi tai postitse Akaan kaupunki, elinkeinotoimi, Myllytie 3, 37800 Akaa

Lisätietoja antavat:

elinkeinopäällikkö Jari Jokinen, puh. 040 335 6098, jari.jokinen@akaa.fi

yrityskoordinaattori Jukka Turunen, puh. 040 335 3690, jukka.turunen@akaa.fi

sataman laituri ja vesipuisto