Haku: Toijalan Satamaan toimijoita kesälle 2023 - Akaan kaupunki

Haku: Toijalan Satamaan toimijoita kesälle 2023

Akaan kaupunki on käynnistänyt Toijalan Sataman kehittämisen. Vuosien 2021 ja 2022 aikana sataman kehitys on lisännyt kävijämääriä ja palaute on ollut pääosin erinomaista.  Alueelta löytyy monenlaista toimintaa ja uimaranta on noussut monien kuntalaisten ylpeydenaiheeksi.

Kehittäminen jatkuu myös 2023. Tarjoamme toimijoille mahdollisuuden osallistua Sataman palveluiden lisäämiseen. Akaan kaupungilla on alueella uimaranta, sauna-pukuhuone –kioskirakennus, koirien uimaranta, laavu, beach-volley -kentät ja vuokrattavissa oleva Kangassaaren sauna. Kaupungin lisäksi alueella toimivat tällä hetkellä BestPark, Akaan Matkailu, Toijalan näyttämön kesäteatteri, Toijalan Moottorivenekerho, GoPark, Kelly’s ja Vanaja Padel.

Olemme valmiita kuulemaan ehdotuksianne erilaisista Satamassa kävijöiden viihtyvyyttä lisäävistä toiminnoista, joita olette valmiita alueella järjestämään.

Ehdotukset tulee jättää torstaihin 9.2.2023 klo 16.00 mennessä jari.jokinen@akaa.fi tai postitse Akaan kaupunki, elinkeinotoimi, Valtatie 11, 37800 Akaa

Lisätietoja antavat:

elinkeinopäällikkö Jari Jokinen, puh. 040 335 6098, jari.jokinen@akaa.fi