Kaupunginjohtajan esitys toisi uusia palveluita Toijalan Satamaan - Akaan kaupunki

Kaupunginjohtajan esitys toisi uusia palveluita Toijalan Satamaan

Kaupunginjohtaja Antti Peltola esittää 17.11.2020 kokoontuvalle Akaan kaupunginhallitukselle, että Toijalan Sataman palveluiden kehittämistä jatketaan yrittäjävetoisesti.

Jos kaupunginhallitus hyväksyy kaupunginjohtajan ehdotuksen, satamaan on mahdollista saada muun muassa vesipuisto jo ensi kesäksi. Vesipuiston toteuttajana olisi Viasetti Oy.

Kokonaisuuteen kuuluu vesipuiston lisäksi kaupungin omistaman kahvila- ja saunarakennuksen ylläpito sekä kehittäminen. Va. kaupunkikehitysjohtaja Jari Jokinen on sataman tilanteesta innoissaan.

–  Best Parkin tulo Toijalan satamaan on lisännyt selvästi alueen kiinnostusta. Nyt on löytynyt paikallisten yrittäjien joukko, joiden avulla saamme satamaan lisää palveluita akaalaisille ja matkailijoille. Lisää aktiivisia yrittäjiä mahtuu mukaan ja alueelle haluavien toimijoiden kannattaakin olla minuun yhteydessä, kertoo Jari Jokinen.

Best Parkia pyörittävä Akaan Matkailu Oy on myös tuomassa ensi kesäksi alueelle niin minigolfin, biljardifutiksen kuin konttigymiäkin.

–  On hienoa, että Akaan Toijalan Sataman kehittämiseen on Best Parkin vanavedessä löydetty paikallisia yrittäjiä, jotka ovat valmiita luomaan sinne uusia kaupallisia palveluita. Sataman kehittäminen on yksi kärkihankkeistamme, toteaa kaupunginjohtaja Antti Peltola.

Lisätietoja antavat:

Kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335

Va. kaupunkikehitysjohtaja Jari Jokinen, puh. 040 335 6098