Kaupungintalo tyhjenee – palvelut siirtyvät lähelle Akaan Toijalan keskustaa - Akaan kaupunki

Kaupungintalo tyhjenee – palvelut siirtyvät lähelle Akaan Toijalan keskustaa

Akaan kaupungintaloa tyhjennetään paraikaa toiminnoista. Tiistaista 9. helmikuuta alkaen kaupungin neuvonta palvelee Akaanportin yritystalossa, osoitteessa Sirkesalontie 3. Samaan osoitteeseen siirtyvät kaupungin johto ja hallinto, talouspalvelut, henkilöstöpalvelut ja sivistyspalvelujen hallinto. Muuttopäivänä 5. helmikuuta kaupungin neuvonta on suljettu, ja palvelussa saattaa olla katkoksia vielä maanantaina 8.2.

Kaupungintalon muut toiminnot ovat jo muuttaneet väistötiloihin Akaan Toijalan keskustassa. Entisen Neliapilan tiloissa osoitteessa Valtatie 11 toimivat teknisen toimen hallinto, maankäyttö ja kaavoitus, rakennusvalvonta ja osittain paikkatietopalvelut.

Akaan kirkkoa vastapäätä, osoitteesta Sontulantie 3 b, löytyvät elinkeino- ja markkinointipalvelut sekä työllisyyspalvelut.

Kaupungintalon yhteydessä sijaitsevat nuorten toimintakeskus Spotti ja nuorisotoimisto jatkavat edelleen entisissä tutuissa tiloissa.

Koronatilanteen vuoksi suosittelemme toistaiseksi asiointia puhelimitse tai sähköpostitse. Akaan kaupungin henkilöstöllä on voimassa etätyösuositus. Kaupungin neuvonnassa Akaanportin yritystalossa voi asioida rajoitetusti. Sieltä voi esimerkiksi noutaa vuokrattavien tilojen avaimia.

Syynä kaupungintalon tyhjenemiseen ovat rakennuksen sisäilmaongelmat.

Kaupungintalo toimii ennakkoäänestyspaikkana kevään kuntavaaleissa. Äänestyspaikkana on tällä kertaa valtuustosali, ei nuorten toimintakeskus.

Lisätietoja:

kaupungin neuvonta, puh. 040 335 3011, akaan.kaupunki@akaa.fi

kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi

Muokattu 1.2.2021: Lisätty mainint nuorten toimintakeskuksen ja nuorisotoimiston säilymisestä entisellä paikallaan. Lisäksi tarkennettu kaupungintalon äänestyspaikka.