Korjattu tiedote: koronarokotukset jatkuvat nyt 75–79-vuotiaille - Akaan kaupunki

Korjattu tiedote: koronarokotukset jatkuvat nyt 75–79-vuotiaille

Koronarokotusten ajanvaraus on nyt auki 75–79-vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille. Kerroimme 12.3., että ajanvaraus on auki 70–79-vuotiaille, mutta ikäryhmä on sen jälkeen rajattu 75–79-vuotiaisiin.

Tällä hetkellä ajan voivat varata:

  • Tänä vuonna 75 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt mukaan lukien samassa taloudessa elävät omaishoitajat
  • 16–69-vuotiaat henkilöt, joilla on erittäin vakavalle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila (riskiryhmä 1).   Rokotettava tai hänen lääkärinsä eivät voi valita tiettyä rokotevalmistetta. Lisätietoa sairauksista Akaan ja THL:n sivuilta.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa (tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä).  Voitte varata aikaa mielellään Klinik 24h-asioinnin kautta tai numeroista  040 335 3071 ja 040 335 3072 klo 8 – 12. Sekä Klinik 24h-asioinnin ajanvaraus, että puhelinajanvaraus ovat ruuhkautuneet, joten varauduttehan pitkiin odotusaikoihin.

Varatessanne aikaa rokotukseen tutustukaa valmiiksi, kuulutteko nyt rokotettaviin ryhmiin ja kirjatkaa peruste Klinik 24h -asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa.

Muihin ryhmiin kuuluville ei aikaa vielä voida antaa, koska rokotemäärät ovat edelleen pieniä.

Akaan terveyskeskus tiedottaa uusien ryhmien rokotusten käynnistymisestä verkkosivuillaan sekä paikallislehdissä heti kun saamme edellisiin ryhmiin kuuluvien rokotukset päätökseen.

Lisätietoja ja ohjeita rokotuksista ja rokotusajoista löytyy Akaan kaupungin nettisivuilta: www.akaa.fi/korona

 

ihminen saa rokotuksen