Lasten ja nuorten kesälukukampanjat Akaan kirjastoissa - Akaan kaupunki

Lasten ja nuorten kesälukukampanjat Akaan kirjastoissa

Kesän aikana Akaan kirjastoissa on tarjolla lapsille ja nuorille jopa 3 erilaista kesälukukampanjaa, joista lisätietoa alla:

Kerää leimoja Akaan kirjastojen lasten lukupassiin ajalla 3.6.-30.8. Saat leiman jokaisesta lukemastasi kirjasta. Päivässä voi saada yhden leiman. Kerättyäsi 9 leimaa saat pikkupalkinnon. Leimat ja palkinnon saat Akaan kirjastoista (Toijalan pääkirjasto ja Viialan kirjasto Vilkku). Palauta täytetty passi jompaankumpaan Akaan kirjastoon viimeistään 30.8.

Lukujengi ja lukumaja -lukukampanja lapsille 1.6.-31.8. Lukujengi tarvitsee apuasi! Uusi lukumaja on juuri valmistunut, mutta mitä kirjoja siellä voisi lukea? Täytä vinkkilappu kirjastossa ja jaa parhaat lukuvinkkisi. Jokainen vinkkilapun palauttanut saa askarreltavan lukumajan.

Kirjastohaaste-lukukampanja nuorille 1.6.-31.8. Hae kirjastosta haastelappu. Suorita haastelistalta vähintään 3 kirjastoon ja lukemiseen liittyvää haastetta. Haasteet suoritettuasi palauta täytetty haastelappu kirjastoon. Osallistujien kesken arvotaan elokuvalippuja Kino-Toijalaan.