Löydä kesätyö Akaasta –kampanja käynnistyi - Akaan kaupunki

Löydä kesätyö Akaasta –kampanja käynnistyi

Akaan oma kesätyökampanja Löydä kesätyö Akaasta on jälleen käynnistynyt. Kampanja-aika on 1.–28.2.2022.

Kampanjan avulla pyritään helpottamaan työn ja tekijöiden kohtaamista paikallisesti. Akaan kesätyöpaikat julkaistaan verkossa kampanjasivustolla www.akaa.fi/loydakesatyoakaasta.

Kesätöitä hakeville nuorille järjestetään tarkempaa ohjausta nuorisotoimen ja Ohjaamon vetäminä. Tänä vuonna erilaisia infotilaisuuksia nuorille on entistä enemmän niin verkossa kuin koronatilanteen salliessa paikan päällä. Kampanjasivustolle on koottu runsaasti vinkkejä työnhakuun liittyen.

Työpaikoista voi edelleen ilmoittaa

Kampanjaan toivotaan mukaan kaikki Akaassa töitä tarjoavat yritykset, yhdistykset ja yhteisöt. Mukaan voi tulla edelleen kampanjan alettua: uusia kesätyöpaikkoja julkaistaan sivustolla sitä mukaa kun niitä ilmoitetaan kaupungille.

Kampanjan organisoivat Akaan kaupunki ja PoVer-hanke. Mukana yhteistyössä ovat myös Akaan Ohjaamo, koulut sekä paikallinen 4H-yhdistys erityisesti nuorten yrittämiseen liittyvissä asioissa. Nuoria halutaan rohkaista ja tukea myös yrittäjyyden polulle. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni akaalainen nuori löytää tulevana kesänä kesätöitä paikallisten työnantajien palveluksessa tai itse itsensä työllistäen 4H-yrittäjänä.

Lisätiedot:

yrityskoordinaattori Tanja Kulmala (PoVer ESR), puh. 044 241 6173, tanja.kulmala@akaa.fi

yrityskoordinaattori Jukka Turunen, puh. 040 335 3690, jukka.turunen@akaa.fi

Löydä kesätyö Akaasta - Elematic Oyj
Elematic Oyj on yksi paikallisista yrityksistä, joka tarjoaa kesätyöpaikkoja.