Löydä kesätyö Akaasta - Akaan kaupunki
Löydä kesätyö Akaasta -logo

Töiden ja tekijöiden kohtaamispaikka

Kesätyökampanjamme tuo yhteen kesätöitä tarjoavat paikalliset yritykset, yhdistykset ja nuoret työnhakijat. Laitetaan yhdessä työt ja tekijät kohtaamaan verkossa!

Löydä kesätyö Akaasta kampanja käynnistyy jälleen 1.2.2022

Työt ja tekijät kohtasivat viime keväänä hienosti. Erinomaista palautetta niin työnantajilta kuin kesätyötä etsiviltä nuorilta saanut kaupungin ja PoVer-hankkeen organisoima Akaan oma kesätyökampanja Löydä kesätyö Akaasta! on käynnissä ajalla 1.2.-28.2.2022.

Kampanjan aikana julkaisemme tällä sivustolla akaalaisten tai Akaassa töitä tarjoavien yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen kesätyöpaikkailmoituksia. Markkinoimme kampanjaa kesätyönhakijoille Akaassa mm. sosiaalisessa mediassa.  

Sivuston sisältöä laajennetaan joulu-tammikuun aikana ja täydessä kuosissaan se on kampanjan alkuun mennessä.

Kampanjan toteuttavat Akaan kaupungin elinkeino-, työllisyys- ja nuorisopalvelut, PoVer-hanke ja Ohjaamo Akaa. Yhteistyössä mukana myös Akaan 4H-yhdistys ja yrittäjärjestöt.

Työnantaja

Ilmoita työpaikkasi tällä lomakkeella.  Työpaikan voit ilmoittaa meille vaikka heti, mielellään viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Työpaikan tai työpaikkojen ilmoittaminen on työnantajille maksutonta. Vinkkejä ja infoja kesätyöllistäjille löydät täältä.

Kesätyön hakija

Kesätöitä hakeville nuorille järjestetään kampanja-aikana tarkempaa ohjausta nuorisotoimen ja Ohjaamon vetäminä. Teemme yhteistyötä koulujen kanssa sekä paikallisen 4H-yhdistyksen kanssa erityisesti nuorten yrittämiseen liittyvissä asioissa, rohkaisemme ja tuemme nuoria myös yrittäjyyden polulle. Tavoitteenamme onkin, että mahdollisimman moni akaalainen nuori löytää tulevana kesänä kesätöitä paikallisten työnantajien palveluksessa tai itse itsensä työllistäen 4H-yrittäjänä. 

Ota seurantaan Akaan nuorisopalvelut ja Ohjaamo Akaa somessa:

Instagram: nuorisopalvelut_akaa

Instagram: @ohjaamoakaa

Facebook: Akaan nuorisopalvelut

Facebook: Ohjaamo Akaa

Snapchat: akaanupa

Ohjaamo Akaa: ohjaamo@akaa.fi

Kotisivut: www.akaa.fi/nuoret

Kotisivut: ohjaamot.fi

Lisätiedot:

yrityskoordinaattori Tanja Kulmala (PoVer ESR), puh. 044 241 6173, tanja.kulmala@akaa.fi 

yrityskoordinaattori Jukka Turunen, puh. 040 335 3690, jukka.turunen@akaa.fi 

 

Ilmoita kesätyöpaikasta

Työnantaja, ilmoita kesätyöpaikoistanne tällä lomakkeella