Löydä kesätyö Akaasta yhdisti jälleen kesätyönhakijoita ja kesätöitä tarjoavia työnantajia - Akaan kaupunki

Löydä kesätyö Akaasta yhdisti jälleen kesätyönhakijoita ja kesätöitä tarjoavia työnantajia

Toista kertaa 1.2.-28.2.2022 järjestetty Akaan oma Löydä kesätyö Akaasta kesätöiden rekrytointikampanja toimi jälleen hienosti kesätyönantajien ja kesätyönhakijoiden yhdistämisessä.

Kampanjasivusto oli kampanja-aikana Akaan kaupungin sivustoista top 3 kävijämäärien osalta

Kampanjasivusto toimi tutusti osana Akaan kaupungin kotisivuja ja kesätyömahdollisuuksia markkinoitiin kesätyönhakijoille aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, erityisesti Akaan nuorisopalveluiden ja Akaan Ohjaamon sosiaalisen median kanavissa. Kampanjasivustolla julkaistiin mukana olleiden työnantajien työpaikkailmoitusten lisäksi runsaasti tietoa ja vinkkejä työnhakuun liittyen. Kesätyökampanjan kanssa jalkauduttiin myös oppilaitoksiin kuten VAAOn ja HAMKiin ja järjestettiin niin ryhmä- kuin yksilöohjausta työnhakuun liittyen Akaan Ohjaamon ja nuorisopalveluiden toimesta.

Löydä kesätyö Akaasta –kampanja kannusti myös yrittäjyyteen

Kampanjan avulla haluttiin kannustaa nuoria myös yrittäjyyden polulle. Yhteistyötä tehtiin Akaan 4H-yhdistyksen kanssa vahvalla tiedottamisella ja myös yrittäjäkurssimahdollisuuksien muodossa.

Löydä kesätyö Akaasta –kampanja tullaan järjestämään myös vuonna 2023

Työnantajilta ja kesätyönhakijoilta tähän mennessä saadun palautteen mukaan kampanjalle on ollut jälleen tarvetta. Kesätyökampanja on siis löytänyt paikkansa Akaassa ja jatkamme uuden kampanjan merkeissä jälleen ensi vuonna.

Kampanja pähkinänkuoressa

  • Akaan kaupungin, PoVer-hankkeen ja Ohjaamo Akaan koordinoima kesätyökampanja
  • Kampanjan kohderyhmänä ovat työnantajat Akaassa sekä kesätyönhakijat
  • Verkkokampanja www.akaa.fi/loydakesatyoakaasta ja kesätyönhakijoille suunnatut erilliset Ohjaamo-ja nuorisotoimen vetoiset tilaisuudet kampanjan aikana
  • Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa

Lisätietoa antaa:

Tanja Kulmala
Yrityskoordinaattori

tanja.kulmala@akaa.fi
044 241 6173
PoVer – Työllistämisen ja työllistymisen palvelupolut ja verkostot (ESR)