Mari Lemmetystä Torkonkartanon palveluesimies - Akaan kaupunki

Mari Lemmetystä Torkonkartanon palveluesimies

Mari Lemmetty on aloittanut palveluesimiehenä Torkonkartanossa, joka on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö Akaan Toijalassa. Paikka on hänelle entuudestaan tuttu, sillä Lemmetty on työskennellyt yksikön palveluesimiehen sijaisena. Hyvät kokemukset Akaan kaupungista työnantajana vahvistivat halua hakea vakituista pestiä.

– Tiesin, että Torkonkartanossa arki ja yhteistyö sujuvat sekä henkilökunta on osaavaa. Hyvä yhteistyö on tärkeää ja auttaa jaksamaan, Mari Lemmetty kertoo.

Lemmetty on työskennellyt erikoissairaanhoidossa Hyksissa ja Taysissa sekä johtotehtävissä hoivakodeissa ja tehostetussa palveluasumisessa Pirkanmaan alueella. Lisäksi hän on ollut kehittämässä eri kuntien muistisairaiden hoitopolkuja ja tukihenkilötoimintaa. Uudessa työssään hän toivoo pääsevänsä kehittämään muistisairaiden arkea mielekkääksi.

– Tarkoituksena on myös kirkastaa henkilöstön työnkuvia, kehittää asiakkaiden viriketoimintaa ja lisätä ulkoilua, hän mainitsee.

Sairaanhoitajasta maisteriksi

Koulutukseltaan 42-vuotias Lemmetty on terveystieteiden maisteri ja hän on suorittanut sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisen ja johtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Häneltä löytyy myös sairaanhoitajan pätevyys.

Uusi palveluesimies kulkee Akaaseen Tampereelta.

– Vapaa-aikaani rytmittävät kouluikäisten lasten harrastukset. Kun on sopiva hetki, lähden mielelläni ulos kävelylle tai kuuntelen musiikkia.

Torkonkartanossa on 36 asiakaspaikkaa kolmessa ryhmäkodissa. Henkilöstöön kuuluu 22 lähihoitajaa ja kolme sairaanhoitajaa.

nainen hymyilee kameralle