Mielenilmaukset vaikuttavat kaupungin palveluihin 1.2.2024 - Akaan kaupunki

Mielenilmaukset vaikuttavat kaupungin palveluihin 1.2.2024

Poliittiset mielenilmaukset vaikuttavat Akaan kaupungin palveluihin torstaina 1. helmikuuta klo 11–15. Mielenilmaukset voivat koskea kaikkia kaupungin toimialoja, ja palveluissa voi olla muutoksia torstaipäivän aikana henkilöstövajauksen vuoksi.

Päiväkoti Onnin osalta tarjoamme perheille maksutonta varhaiskasvatuspäivää torstaina, jos perhe pystyy järjestämään lapsen hoidon itse.

Kunnallisissa päiväkodeissa toiminta pyritään järjestämään normaalisti ja mahdollisia poissaoloja paikataan oman henkilökunnan voimin.

Koulujen toimintaan ei ole tiedossa olevia vaikutuksia, mutta iltapäivätoiminnassa saattaa olla koulukohtaisia muutoksia. Iltapäivätoiminta pyritään varmistamaan ensisijaisesti esioppilaille.

Ruokailut pyritään järjestämään tavalliseen tapaan, mutta ensisijaisesti varmistetaan päiväkotien lämmin lounas. Ruokalista saattaa muuttua. Jos lämmin ruoka ei ole mahdollinen kouluilla, oppilaille on varauduttu tarjoamaan evästyyppinen ateria.

Mahdollisista äkillisistä muutoksista varhaiskasvatuksessa tai opetuksessa tiedotetaan suoraan huoltajille.

Perjantaina 2.2. koulukuljetukset ajetaan tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti kuljetusalan mielenilmauksesta huolimatta. Aikataulumuutoksia ei kuitenkaan pystytä tekemään perjantain aikana.

Teknisessä toimessa kiinteistönhoidon päivystys toimii normaalisti. Alueiden kunnossapidossa keskitytään pääväylien hoitamiseen. Tilojen siivouksessa siisteystaso voi laskea tilapäisesti.

Tiedotamme mielenilmauksen vaikutuksista lisää, jos tilanne muuttuu ja saamme lisätietoja.

Lisätietoja antavat:

sivistysjohtaja Hanna-Leena Holmström, puh. 040 335 3377, hanna-leena.holmstrom@akaa.fi
tekninen johtaja Jarmo Airaksinen, puh. 040 335 3517, jarmo.airaksinen@akaa.fi